Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābola vārtu guvums neglābj "Örebro" no zaudējuma un izstāšanās 1/4 finālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābola vārtu guvums neglābj "Örebro" no zaudējuma un izstāšanās 1/4 finālā
Rodrigo Ābols (Nr. 18). Foto: Örebro Hockey

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) ceturtdaļfināla barjeru neizdevās pārvarēt Latvijas valstsvienības spēlētāju Rodrigo Ābola un Kristapa Zīles komandai "Örebro", kas viesos otrajā pagarinājumā ar 2:3 zaudēja "Luleå" vienībai, sērijā piekāpjoties ar 1-4.

• Uzbrucējs Ābols šovakar nospēlēto 30 minūšu un 47 sekunžu (lielākais spēles laiks komandas uzbrucēju rindās) laikā guva "Örebro" otros vārtus, pamatlaika beigu daļā atgūstot neizšķirtu (2:2). Latvieša rēķinā arī trīs metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, uzvarēti 66,7% iemetienu un lietderības koeficients +1. 26 gadus vecais hokejists šosezon Zviedrijas meistarsacīkstēs kopumā aizvadīja 55 spēles, sakrājot 44 (21+23) rezultativitātes punktus. Turpretim Zīle šodien nebija iekļauts "Örebro" sastāvā.

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgas sezonu noslēgusi uzbrucēja Māra Bičevska vienība "Mlada Boleslav", pusfināla sērijas ceturtajā spēlē ar 1:2 atzīstot Tršinecas "Oceláři" pārākumu, kā arī sērijā kapitulējot ar 0-4. Šovakar 17 minūtes un 22 sekundes laukumā pavadījušais un astoņos no 12 iemetieniem uzvarējušais Bičevskis sezonā kopumā aizvadīja 69 cīņas, nopelnot 14 (7+7) punktus.

• Pirmo panākumu Čehijas Ekstralīgas pusfināla sērijā (1-3) guvusi bez savainotā aizsarga Kristofera Binduļa spēlējošā Českes Budejovices "Motor", kas mājās ar 3:1 apspēlēja Prāgas "Sparta".

Čehijas pēc spēka otrās līgas finālsērijā rezultāts kļuvis 2-2, pieredzējušā aizsarga Aleksandra Jerofejeva (17 ar pusi minūšu laikā trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un +/- koeficients -1) pārstāvētā Vsetīnas "Robe" viesos ar 0:2 zaudējot Jihlavas "Dukla".

Somijas "Liiga" meistarsacīkšu pusfinālu ar negaidītu neveiksmi iesākusi vārtsarga Jāņa Kalniņa (palika rezervē) pārstāvētā regulārās sezonas uzvarētāja Tamperes "Tappara", savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā zaudējot Kouvolas "KooKoo".

• Līmeni zemākās Somijas "Mestis" līgas ceturtdaļfinālā pirmo zaudējumu cieta 20 gadus vecā uzbrucēja Mika Tumānova "Rovaniemen Kiekko", mājās ar 2:4 piekāpjoties Joensū "Kiekko-Pojat" priekšā. Tumānovs 18 minūtēs un 45 sekundēs sešas reizes meta pa vārtiem un tika pie lietderības -1. "Rovaniemen Kiekko" sērijā atrodas priekšgalā ar 3-1.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qbK-6...
https://www.hokej.cz/zapas/2899874/...
https://www.hokej.cz/zapas/2900008/...
https://www.liiga.fi/peli/2022/50352
https://mestis.fi/fi/ottelut/2021-2...

     [+] [-]

, 2022-04-09 01:21, pirms 2 gadiem
Zile ir savainots un zel par Orebro, laba speele kopumaa

     [+] [-]

, 2022-04-09 12:59, pirms 2 gadiem
Būtu interesanti palasīt rakstu par līgu reitingiem ,līmeņiem utt ,pieļauju , ka būs komandas kas savā valstī cīnās pa tabulas beigām bet līmenis ir augstāks par dažu valstu vadošiem klubiem. Manuprāt objektīvākais rādītājs ir algu līmenis līgā (tas parāda cik labi,vai slikti ir spēlētāji līgā) kas ir arī rādītājs (izņemot KHL) meistarības latiņai.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-09 13:12, pirms 2 gadiem
Laba sezona Rodrogo !!!
Kad Floridā atbrīvosies kāda centra vieta, jācer, ka dos iespēju Ābolam !
Tagad jāpalīdz un jānokapā PČ 😊

     [+] [-]

, 2022-04-09 14:53, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Būtu interesanti palasīt rakstu par līgu reitingiem ,līmeņiem utt ,pieļauju , ka būs komandas kas savā valstī cīnās pa tabulas beigām bet līmenis ir augstāks par dažu valstu vadošiem klubiem. Manuprāt objektīvākais rādītājs ir algu līmenis līgā (tas parāda cik labi,vai slikti ir spēlētāji līgā) kas ir arī rādītājs (izņemot KHL) meistarības latiņai.
Ir bijuši tādi raksti. Manuprāt, SHL ir šobrīd otra spēcīgākā līga pasaulē. Viss ļoti augstā līmenī tur.