Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Francijas komanda "Amiens" neturpinās sadarbību ar A. Ševčenko

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijas komanda "Amiens" neturpinās sadarbību ar A. Ševčenko
Artūrs Ševčenko. Foto: scorpionsmulhouse.fr

Francijas augstākajā hokeja līgā spēlējošā “Amiens” vienība sociālajos tīklos pavēstījusi, ka komandā nepaliks latviešu uzbrucējs Artūrs Ševčenko. Treneri pieņēmuši lēmumu ar viņu nepagarināt līgumu.

“Pienākušas sadarbības beigas. Treneri lēmuši nepagarināt līgumu ar latviešu uzbrucēju Artūru Ševčeko. Paldies par tavu profesionalitāti un lai veicas,” teikts kluba paziņojumā, kas publicēts sociālajos tīklos. Ševčenko šajā sezonā 22 spēlēs izcēlās ar 13 punktiem. Tā bija viņa pirmā un tādējādi arī vienīgā sezona “Amiens” rindās.

Pirms tam Ševčenko trīs ar pusi sezonas spēlēja “Mulhouse” komandā. Viņš pievienojās brīdī, kad vienība spēlēja otrajā līgā. Latviešu uzbrucējs palīdzēja nopelnīt ceļazīmi augšup, un pagājušajā sezonā viņš bija starp līgas rezultatīvākajiem hokejistiem, 40 mačos savācot 40 punktus. Līgā tas deva 14. vietu, bet “Mulhouse” komandā Ševčenko atpalika tikai no tautieša Rolanda Vīgnera.

Uz Franciju Ševčenko pārcēlās pēc tam, kad bija pavadījis pusotru sezonu Baltkrievijas Ekstralīgā. Viņa brālis Ēriks nule kļuva par Polijas čempionu.

     [+] [-]

, 2021-04-08 22:35, pirms 3 gadiem
Varžu ēdāji paši tālāk spēlēs, bez mūsu bāleliņa