Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam trīs punkti ECHL un mača pirmās zvaigznes tituls

Rolands Eliņš

Bukartam trīs punkti ECHL un mača pirmās zvaigznes tituls
Rihards Bukarts
Foto: Manchestermonarchs.com

Rezultatīvu spēli Ziemeļamerikas trešajā spēcīgākajā hokeja līgā ECHL aizvadījis Rihards Bukarts, izceļoties ar 1+2, bet Kristiāns Rubīns izdarīja rezultatīvu piespēli WHL, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru pirmajā "play-off" mačā.

Teodors Bļugers AHL mačā pret "Phantoms" palīdzēja "Penguins" vienībai gūt sauso uzvaru ar 3:0. Latviešu uzbrucējs ieguva pozitīvu lietderības koeficientu plus viens un izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Savukārt Kristers Gudļevskis palika rezervē "Crunch" zaudējumā papildlaikā 3:4 pret "Senators". "Crunch" vārtsargs Maiks Makenna atvairīja 22 no 26 pretinieku metieniem.

Bļugera komanda, tāpat kā Ņikitas Jevpalova pārstāvētā "Barracuda" jau garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr Gudļevska komanda ir tam ļoti tuvu, ieņemot otro vietu divīzijā.

Savukārt ECHL mačā "Monarchs" sastāvā vārtus guvis Rihards Bukarts, palīdzot savai komandai ar 4:1 pārspēt "Beast". Bukarta rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients plus divi. Viņa lieliskais sniegums tika novērtēts ar mača pirmās zvaigznes titulu. Bukartam tā bija otrā trīs punktu spēle ECHL, bet sezonā kopā viņš 36 mačos savācis 33 punktus (16+17). "Monarchs" vienībai regulārajā sezonā atlikusi vairs tikai viena spēle, bet vieta izslēgšanas spēlēs jau garantēta.

Rietumu hokeja līgā (WHL) izslēgšanas spēļu otro kārtu ar uzvaru sākusi Kristiāna Rubīna pārstāvētā "Tigers" vienība, kas ar 4:0 sagrāva "Hurricanes". Rubīnam lietderības koeficients plus divi, kā arī rezultatīva piespēle pirmo un reizē uzvaras vārtu guvumā.

QMJHL izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Mārtiņa Dzierkala "Huskies" ar 6:2 sakāva "Sagueneens" un izvirzījās sērijā vadībā 1:0. Dzierkals traumas dēļ šajā mačā nepiedalījās, vietējie apskatnieki lēš, ka viņš nevarēs spēlēt apmēram nedēļu. Savukārt Ontario Hokeja līgā (OHL) Renāram Krastenbergam uzvara "Generals" sastāvā pār "Steelheads", panākot sērijā 1:0. Krastenbergs punktus neguva, bet veselas piecas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Eduardam Tralmakam un "Steel" zaudējums 2:5 pret "Lumberjacks". Tralmaks izdarīja vienu metienu un ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, bet viņa komanda jau iepriekš bija garantējusi uzvaru regulārajā sezonā savā divīzijā. Matīss Kivlenieks "Musketeers" vārtos atvairīja 22 no 24 "Stampede" metieniem, bet viņa komanda ar 1:2 cieta zaudējumu, kamēr Erlandam Kļaviņam divas soda minūtes un lietderības koeficients +1 "Lancers" uzvarā pār "Stars". Arī Kivlenieka komanda jau garantējusi "play-off" vietu, bet Kļaviņa "Lancers" savas izredzes jau zaudējusi.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-08 10:18, pirms 8 gadiem
Buncis golu Mitēnam iemetis: Game Summary | North American Hockey League | NAHL .

  +1 [+] [-]

, 2017-04-08 10:48, pirms 8 gadiem
Tā dīvaini .. "Crunch" tik liek vārtos Makennu un šis tik zaudē .. šonakt sava iespēja noteikti jāizmanto Gudim !

     [+] [-]

, 2017-04-08 10:56, pirms 8 gadiem
Laiks ierasties Latvija. Izlasei vajag speletajus, kuri var iemest un atdot piespeles.

     [+] [-]

, 2017-04-08 11:07, pirms 8 gadiem
Bukijs jaunākais varētu būt neslikts Volxa prospekts! Pie kam vēl arī Monarhos spēlē!

     [+] [-]

, 2017-04-08 11:49, pirms 8 gadiem
Jācer, ka šo pagaidīs, ja nu kas. Ir talants puikam, ECHL līmeni mierīgi paceļ. Vecums arī itin perspektīvs. Ja ne NHL, tad labā Eiropas līmenī būs.

     [+] [-]

, 2017-04-08 12:49, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Jācer, ka šo pagaidīs, ja nu kas. Ir talants puikam, ECHL līmeni mierīgi paceļ. Vecums arī itin perspektīvs. Ja ne NHL, tad labā Eiropas līmenī būs.
līdz kuram brīdim??? Vai vispār būtu kāda jēga saukt, ja viņš Rīgā varētu iesasties, piemēram, 24. aprīlī? Man domāt, vairs ne...

  -1 [+] [-]

, 2017-04-08 12:59, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: līdz kuram brīdim??? Vai vispār būtu kāda jēga saukt, ja viņš Rīgā varētu iesasties, piemēram, 24. aprīlī? Man domāt, vairs ne...
Brīžam liekas, ka Tu esi nodarbināts izlasē Gan jau bez Tevis zinās - vajag vai nevajag izsaukt...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-08 12:59, pirms 8 gadiem
Gudļevskis turpina sēdēt rezervē Piedalījies tikai 1 no pēdējām 7 sava kluba spēlēm...

     [+] [-]

, 2017-04-08 13:40, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Brīžam liekas, ka Tu esi nodarbināts izlasē Gan jau bez Tevis zinās - vajag vai nevajag izsaukt...
Tu izsaki savu viedokli, es izsaku savu viedokli. Kāpēc Tevi tik ļoti uztrauc mans viedoklis?

  -1 [+] [-]

, 2017-04-08 14:02, pirms 8 gadiem
Redzesim kaa musu abiem uzbrucejiem Ahl ies play off. Pashlaik galigi klusi pedejas speles, bet viss vel galvenais priekshaa. Labi ir tas, ka abas nhl komandas ari bus play off un uz leju nevienu nesutis. Musejie dabus izspeleties vadoshajas mainjas un sevi pieradit.
Par mazo Bukartu runajot, gaidam vinju Eiropaa, domaju tajaa pashaa RD vins butu rezultativaks par daudziem, un ar savu mazo augumu uz lielajiem laukumiem varbut pavertos vairak. Protams, mani pienjemumi ir balstiti uz statistiku, tapec varbut ir aplami, bet tas pats Pavlovs uz vinja fona izskatas daudz neefiktivaks.
Varbut taja pashaa Chehijas ligaa nebutu sliktaks par savu brali.

     [+] [-]

, 2017-04-08 14:46, pirms 8 gadiem
Blugeram esot 6.labakais lietderibas koefs visaa ligaa, njemot vel veraa, ka vins dalju sezonas izlaida, tas ir tiesham iespaidigi pirmo nopietno pro ezonu aizvadot.