Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts turpina rezultatīvi, Merzļikinam trešā uzvara trijās spēlēs

Bukarts turpina rezultatīvi, Merzļikinam trešā uzvara trijās spēlēs
Roberts Bukarts
Foto: Zlin Press/ Jiří Zaňát

Čehijas "Tipsport Extraliga" čempionātā otro rezultativitātes punktu nopelnījis latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Zlin" no zaudējuma un izlīdzināta rezultāta sērijā. Šveices NLA čempionāta izslēgšanas spēles bez zaudējumiem turpina Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā "Lugano", kura šobrīd sērijā atrodas vadībā ar 3:0.

Čehijas "Tipsport Extraliga" izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajā mačā zaudējumu piedzīvoja Roberts Bukarts un viņa pārstāvētā "Zlin", kas šodien ar 3:4 pēcspēles metienos atzina "Trinec" pārākumu. Bukarts šajā mačā laukumā pavadīja 23:16 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, trīs metieniem, vienu spēka paņēmienu, kā arī ar trīs bloķētiem pretinieku metieniem. Sērijā līdz trīs uzvarām rezultāts neizšķirts 1:1. Savukārt cīņu par "izdzīvošanu" ar zaudējumu sāka Jēkabs Rēdlihs un viņa pārstāvētā "Energie", kas ar 0:3 atzina "Steel" pārākumu. Rēdlihs uz laukuma pavadīja 19:41 minūti, kuru laikā atzīmējās ar vienu bloķētu metienu, divām soda minūtēm, kā arī ar negatīvu lietderību -1.

Šveices NLA čempionāta izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešajā mačā uzvaru izcīnija Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas šoreiz ar 5:2 pārspēja "Zug" vienību. Merzļikns šajā mačā tika galā ar 33 no 35 pretinieku metieniem. Sērijā, līdz četrām uzvarām, rezultāts par labu "Lugano" - 3:0. Savukārt "play-out" mačus turpina aizvadīt Ivars Punnenovs un viņa pārstāvētā "Tigers", kas šodien ar 3:4 atzina "Ambri-Piotta" pārākumu. Jāpiemin, ka trešā perioda izskaņā, pie rezultāta 3:3, "Tigers" ņēma nost Punnenovu, lai laistu laukumā sesto spēlētāju, jo Punnenova komandai derēja tikai uzvara, lai nebūtu soli tuvāk pārspēlēm par vietas saglabāšanu. Latviešu vārtsargs tika galā ar 25 no 28 pretinieku metieniem.

Norvēģijas "Get Ligaen" regulārajā turnīrā savstarpējo maču aizvadīja Rūdolfa Balcera un Maksima Ponomarenko pārstāvētie klubi. Uzvaru šajā mačā izcīnija Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog", kas ar 5:3 uzveica Balcera "Oilers" vienību. Ponomarenko šajā mačā viens metiens un pozitīvs lietderība +1, bet Balceram arī viens metiens, taču negatīvs lietderības koeficients -1.

Francijas "Ligue Magnus" cīņu par vietas saglabāšanu turpina Deivida Sarkaņa un Edgara Homjakova pārstāvētā "MAG", kas šodien pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja "Briancon" vienību. Sarkanim šajā mačā divi metieni pa vārtiem, bet Homjakovs vēljoprojām neatrodas komandas pieteikumā.

Krievijas VHL čempionātā astotdaļfināla kārtu pārvarēja arī Artūra Kuzmenkova pārstāvētā "Toros", kas ar 4:2 uzveica "Sputnik" vienību, sērijā uzvarot ar 4:3. Kuzmenkovs gan nevienā no izslēgšanas spēļu mačiem laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Get-ligaen
FRA - FIHF Ligue Magnus - scoreboard |...
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation

  +1 [+] [-]

, 2016-03-08 23:26, pirms 9 gadiem
bukijs aizver mutes kritiķiem!
Cerams, ka izlasē būs tik pat rezultatīvs

  -1 [+] [-]

, 2016-03-08 23:45, pirms 9 gadiem
Vai tiešām čehiem tā pašmāju līga ir tik švaka, ka Bukarts tā var tajā zīmēties?

  +1 [+] [-]

, 2016-03-09 00:44, pirms 9 gadiem
Merzļikinam pagaidām play-offos atvairīti 115 no 120 metieniem jeb 95,83%. Iespaidīgi, maigi sakot. Tāpat 3 spēlēs ielaisti tikai 3 goli vienādos sastāvos un tas ar vidēji izdarītiem 40 metieniem pa vārtiem.

     [+] [-]

, 2016-03-09 01:54, pirms 9 gadiem
Merzelniks musu nakotne,bus kadreiz stabils 1 golies kada NHL kluba!

  -1 [+] [-]

, 2016-03-09 09:22, pirms 9 gadiem
bitoose rakstīja: bukijs aizver mutes kritiķiem!
Cerams, ka izlasē būs tik pat rezultatīvs
tie jau nebija kritiķi, bet klasiskie nolicēji - eksperti
svarīgi tik ko Leonīds izlasē pieliks klāt maiņā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja