Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijeva un Siksnas komandām sīvi panākumi Krievijas Augstākajā līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tambijeva un Siksnas komandām sīvi panākumi Krievijas Augstākajā līgā
Edgars Siksna ar komandas biedriem
Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) uzvaru svinējušas Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dinamo", kas ar rezultātu 2:1 viesos uzveica Ustjkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo", kā arī aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "Sariyarka", kas mājās ar 2:1 bullīšu sērijā pieveica Saktpēterburgas "SKA Neva".

Spēlē starp "Kazzing-Torpedo" un "Dinamo" pirmie vārti tika gūti 25. minūtē, kad pirmais vadībā nokļuva Kazahstānas klubs. Tomēr jau pēc 48 sekundēm "Dinamo" panāca līdzsvaru - 1:1. Uzvaras vārtus "Dinamo" guva trešā perioda 13. minūtē, kad precīzs bija Arturs Čuviļjajevs - 2:1.

Šī "Dinamo" hokejistiem bija jau desmitā uzvara pēc kārtas, kas viesiem ar 21 spēlē iegūtiem 55 punktiem ļauj atrasties pārliecinošā pirmajā pozīcijā. Jāpiebilst, ka šodienas spēlē ārpus "Dinamo" pieteikuma palika Kirils Tambijevs.

Savukārt "Dinamo" tuvākā sekotāja - "SKA Neva" - arī savu maču aizvadīja Kazahstānā, pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpjoties aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētajai Karagandas "Sariyarka". Jāatzīmē, ka "Sariyarka" izlīdzinājumu panāca vien 23 sekundes līdz mača pamatlaika beigām.

Siksna ar rezultativitāti vai noteikumu pārkāpumiem neizcēlās. "Sariyarka" ar izcīnītiem 39 punktiem ieņem ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2017-11-07 22:45, pirms 7 gadiem
Tambijevs ar Siksnu Krievijā rauj sīvo?