Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam divi vārti un uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Vasiļjevam divi vārti un uzvara
Herberts Vasiļjevs
Foto: wz-newsline.de

Ar diviem vārtu guvumiem šovakar atzīmējies Vācijas hokeja līgas kluba Krēfeldes "Pinguine" kapteinis Herberts Vasiļjevs, tādējādi ar 4:3 nodrošinot uzvaru pār Izerlūnas "Roosters" vienību. Spēles šovakar aizvadīja arī Māris Jass, Edgars Kļaviņš un Ervīns Muštukovs.

Vasiļjevs izrauj uzvaru "Pinguine"

Lai gan izdarīto metienu skaita ziņā ievērojams pārsvars piederēja krēfeldiešiem, pēc pirmajiem diviem periodiem rezultāts vēstija 3:1 Izerlūnas hokejistu labā.

Trešā perioda ievadā vienus vārtus atguva Herberts Vasiļjevs, bet nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu ar vārtu guvumu mazākumā panāca Mitja Robars.

Pagarinājuma izšķirošajā minūtē Vasiļjevam pēc Ērhofa piespēles izdevās gūt arī uzvaras vārtus. Šī "Pinguine" bija vien ceturtā uzvara deviņās aizvadītajā spēlēs.

Vasiļjevs maču noslēdza ar diviem vārtu guvumiem, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+2". Šīs sezonas deviņās spēlēs latviešu uzbrucējam jau septiņi (4+3) punkti.

Jasa "Scorpions" izcīna uzvaru

Hanoveres "Scorpions" šovakar tikās ar Augsburgas "Panther" vienību, pārspējot pretiniekos ar pārliecinošo 3:0. Mača pirmajā periodā tā rezultātu atklāja Stīvenss Viljamss, taču nodrošināt uzvaru "Scorpions" spēlētāji spēja vien trešajā periodā.

Latviešu aizsargs maču noslēdza ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Nākamo spēli "Scorpions" aizvadīs vien piektdien, 12. oktobrī.

Kļaviņam trīs piespēles komandas uzvarā

Edgara Kļaviņa pārstāvētā Stokholmas AIK šovakar ar pārliecinošo 6:3 Zviedrijas U-20 līgas ietvaros pārspēja "Leksands IF" vienību. Latviešu uzbrucējs jau ierasti spēlēja komandas pirmajā uzbrucēju virknējumā, maču noslēdzot ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Muštukovs atgriežas laukumā

Jau otro vakaru pēc kārtas "Mora IK" U-20 komandas sastāvā vārtos stājies Ervīns Muštukovs, kurš atgriezies laukumā pēc traumas sadziedēšanas, ko hokejists guva nu jau pirms vairāk nekā mēneša.

Muštukova piesaiste U-20 "Mora IK" gan neļāva uzvarēt, komandai ar 1:3 atzīstot "Djurgardens IF" pārākumu. Jāatzīmē, ka šovakar laukumā devās arī "Mora IK" galvenā komanda.

Grācas "99ers" piedzīvo zaudējumu

Neveiksmīgs šis vakar izvērtās Austrijas hokeja līgas klubam Grācas "99ers", kas ar 2:4 atzina Insbrukas spēlētāju pārākumu. Insburkas sastāvā šovakar debitēja no NHL atbraukušais Andreass Nodls, savukārt Zintis Nauris Zuševics spēlēja grāciešu ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
stats.swehockey.se

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-10-07 22:15, pirms 12 gadiem
''Dinamo'' visā spēlē 2 golus pa retam iemet, Vasiļjevs 1 spēlē viens pats 2 ripas samet... Uz ''Dinamo''!

     [+] [-]

, 2012-10-07 22:29, pirms 12 gadiem
Nu ka visi saka uz Dinamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-07 23:00, pirms 12 gadiem
nepratis rakstīja: Vasiļjevs ir fricis, ne letiņš....bet var viņu saprast
Paskaties, kas par karogu uz formas. Labāk paskaties, kas tu pats par latvieti. Esi kādu reizi spēlējis Latvijas hokeja izlasē? Fricis...

  +2 [+] [-]

, 2012-10-07 23:12, pirms 12 gadiem
Austrumu tanks rakstīja: Paskaties, kas par karogu uz formas. Labāk paskaties, kas tu pats par latvieti. Esi kādu reizi spēlējis Latvijas hokeja izlasē? Fricis...
Vot, tur gan es lepojos ar viņu. Lai arī pieņēma Vācijas pilsonību(jo nespēlēs izlasē vairāk, un tur bija savi plusi, jo spēlē jau kuro gadu tak Vācijā.), bet uz kreklu uzliek savas dzimtenes karogu..