Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pelša "Barons" piedzīvo zaudējumu pēdējā pārbaudes spēlē

Andrejs Siliņš

Pelša "Barons" piedzīvo zaudējumu pēdējā pārbaudes spēlē
Kristiāns Pelšs
Foto: oilkings.ca

Pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās Amerikas Hokeja līgas (AHL) sezonas naktī uz svētdienu aizvadīja latviešu uzbrucēja Kristiāna Pelša pārstāvētā Oklahomsitijas "Barons", kas ar 2:6 piekāpās Hjūstonas "Aeros" vienībai.

Abas komandas tikās arī dienu iepriekš, un tad ar 4:0 pārāka izrādījās Pelša pārstāvētā "Barons" komanda. Arī Kristiānam izdevās izcelties tajā mačā, gūstot pēdējos ceturtos vārtus savas komandas labā.

Naktī uz svētdienu abas komandas tikās vēlreiz, bet šoreiz scenāriju laukumā jau diktēja "Aeros" hokejisti, revanšējoties tikpat pārliecinoši, cik iepriekš zaudēja - ar četru vārtu pārsvaru (6:2).

Sīkāka statistika par spēli nav pieejama.

Šī bija "Barons" vienības pēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas, kas sāksies nākamajā nedēļas nogalē. Piektdien un sestdien izbraukumā "Barons" tiksies ar Leikerijas "Monsters". Zemgus Girgensons Ročesteras "Americans" sezonu sāks piektdien mājās ar spēli pret Sirakūzu "Crunch", savukārt dienu vēlāk jau viesos cīnīsies pret Toronto "Marlies".

Izmantotie resursi:
OKC Barons | The Official Site of The Oklahoma...

  -1 [+] [-]

, 2012-10-07 13:23, pirms 12 gadiem
Kur Pelšs iesāks sezonu? ECHL vai AHL?