Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Edgaram Kuldam rezultatīva piespēle, komandai uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Edgaram Kuldam rezultatīva piespēle, komandai uzvara
Edgars Kulda (pa labi)
Foto: whl.ca

Aizvadītajā naktī kārtējo Rietumu hokeja līgas regulārās sezonas spēli aizvadīja Edgara Kuldas pārstāvētā Edmontonas "Oil Kings", kas ar pārliecinošo 4:1 uzvarēja Saskatūnas "Blades" vienību. Laukumos pagājušajā naktī devās arī Ņikitas Jevpalova, Rinalda Rosinska, Roberta Lipsberga un Kristapa Bazeviča pārstāvētie klubi.

Kuldam punkts komandas uzvarā

Jau mača pirmajā periodā "Oil Kings" hokejistiem piederēja iniciatīva, to gan vārtu guvumā pārvērst nespējot. Otrajā trešdaļā edmontonieši guva uzreiz trīs bezatbildes vārtus, visus trīs gūstot skaitliskajā vairākumā.

Trešā perioda ievadā jau 4:0 "Oil Kings" labā pēc Kuldas piespēles panāca Brendons Bedoks, taču tad goda vārtus izdevās gūt arī pretiniekiem, panākot izšķirošo 1:4.

Latviešu uzbrucējs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Sešās aizvadītajās spēlēs šis bija pirmais Kuldas punkts.

Rosinskim zaudējums vārtiem bagātā spēlē

Rinalda Rosinska pārstāvētā Prinsdžordžas "Cougars" vakarnakt tikās ar Kelovnas "Rockets" vienību, piekāpjoties pretiniekiem ar 5:7.

Jau mača pirmajā periodā tika gūti seši vārti, tam noslēdzoties 4:2 "Rockets" labā, taču otrajā trešdaļā abas komandas guvas vēl pa diviem vārtiem. Trešajā periodā, iniciatīvu pārņemot "Cougars", abām komandām izdevās gūt vēl pa vieniem vārtiem, noslēdzot maču ar 7:5 "Rockets" labā.

Latviešu aizsargam šī bija visnotaļ veiksmīga spēle, jo, lai gan ar rezultativitātes punktiem Rosinskis neatzīmējās, maču viņš noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu "+3".

Lipsberga "Thunderbirds" svin uzvaru

Sietlas "Thunderbirds" ar latviešu uzbrucēju Robertu Lipsbergu sastāvā aizvadītajā naktī ar 5:2 pārspēja Everetas "Silvertips" vienību. Izšķirošais izvērtās mača trešais periods, kurā "Thunderbirds" guva trīs bezatbildes vārtos. Lipsbergs maču noslēdza bez rezultativitātes punktiem.

"Armada" zaudē

Neveiksmi piedzīvojusi Ņikitas Jevpalova pārstāvētā QMJHL vienība Bleinvilas-Boibriānas "Armada", kas ar 1:2 atzina Gatino "Olympiques" pārākumu. Jevpalovs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Bazeviča klubs uzvar

Uzvaru NAHL aizvadītajā naktī piedzīvojusi latviešu aizsarga Kristapa Bazeviča pārstāvētā Džonstaunas "Tomahawks", kas ar 5:3 pārspēja Džeinsvillas hokejistus. Bazevičs gan maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-2". Viņš sešās regulārās sezonas spēlēs atzīmējies ar pieciem (3+2) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
QMJHL Network
pointstreak.com

  +2 [+] [-]

, 2012-10-07 12:19, pirms 12 gadiem
Biju domajis, ka musu jaunajiem ies labak, cerams sezonas laika atversies un pieradis pie aizokeana hokeja.

     [+] [-]

, 2012-10-07 16:53, pirms 12 gadiem
Vaji spele latviesi ieks CHL. ja ta turpinas tad sezonas gaita brauks atpakal uz MHL. Nevienam tadi luzeri CHL nav vajadzigi.