Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mateiko pagarinājis līgumu ar Somijas otrās līgas klubu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mateiko pagarinājis līgumu ar Somijas otrās līgas klubu
Ņikita Mateiko. Foto: Kokkolan Hermes

20 gadus vecais latviešu aizsargs Ņikita Mateiko, kurš aprīlī tika uzaicināts uz Latvijas hokeja izlases treniņnometni pirms pasaules čempionāta, arī nākamajā sezonā spēlēs Somijā.

Ņikita Mateiko pievienojās Kokkolas "Hermes" februāra vidū un komandas rindās aizvadīja 12 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Vienība piedalījās pārspēlēs par vietu playoff, bet piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā. Gadu iepriekš "Hermes" sasniedza Somijas otrās līgas finālu.

Sezonas pirmajā pusē aizsargs pārstāvēja HK "Rīga" (18 spēlēs 3+5) un Latvijas čempionvienību "Zemgale"/LLU (12 spēlēs 0+3). Savukārt 2020./21. gada sezonā Mateiko aizvadīja 12 mačus Rīgas "Dinamo" kreklā.

Latvijas U18 un U20 izlases pārstāvējušajam aizsargam "Hermes" ir pirmais klubs ārpus dzimtenes. Līgums pagarināts uz vienu sezonu.

     [+] [-]

, 2022-05-07 11:18, pirms 2 gadiem
Nav dzirdejis par shitadu zeku, bet nu ok, somu otraja liga lkm var spelet bez papildus darbiem. Treshaja liga visi stroikas pelna un shluka pa ledu brivdienas