Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns bez punktiem ''Marlies'' uzvarā; Egle laukumā nedodas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Rubīns bez punktiem ''Marlies'' uzvarā; Egle laukumā nedodas
Kristiāns Rubīns. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) cīņas šovakar aizvadīja divu latviešu pārstāvētie klubi. Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto ''Marlies'' savā laukumā uzņēma Sirakūzas ''Crunch'' un tika pie uzvaras pagarinājumā ar 4:3. Haralda Egles Manitobas ''Moose'' tikmēr viesojās pie Milvoki ''Admirals'' un izcīnīja panākumu ar 3:2.

Kristiāns Rubīns spēli noslēdza bez gūtiem punktiem un ar neitrālu +/- rādītāju. Rubīns laukumā atradās brīdī, kad komanda ielaida vienus vārtus un brīdī, kad vienus guva.

• Toronto ielaida vārtus jau 14. sekundē un otrā perioda sākumā bija iedzinējos jau ar 0:2. Klubs gan spēja gūt trīs bezatbildes vārtus otrajā periodā un trešo trešdaļu iesāka vadībā.

• Uzvara tika izlaista no rokām pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kad viesus izglāba Railija Neša vārtu guvums. Pagarinājumā gan ''Marlies'' panākumu atnesa Mihails Abrāmovs.

Haralds Egle šoreiz AHL spēlei netika pieteikts un laukumā nedevās.

• Manitobas klubs spēli iesāka pārliecinoši un iekrāja pārsvaru, kas trešā perioda vidū bija jau 3:0. Mājinieki gan divus vārtus spēja atgūt un intrigu uz brīdi atjaunoja, taču šoreiz ar to bija par maz, lai cīnītos par punktiem.

• Rubīna Toronto ''Marlies'' ar 70 punktiem 62 spēlēs ieņem trešo vietu Ziemeļu divīzijā, apsteidzot šodienas pretinieci no Sirakūzas. Nākamo spēli komanda aizvadīs jau piektdien, kad savā laukumā uzņems Centrālās divīzijas vājāko vienību Grendrepidas ''Griffins''.

• Egles Manitobas ''Moose'' tikmēr ar izcīnītiem 80 punktiem 63 mačos ir otrā Centrālajā divīzijā. Nākamā spēle paredzēta jau piektdien, kad komanda vēlreiz viesos cīkstēsies ar Milvoki ''Admirals''.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...

     [+] [-]

, 2022-04-07 08:11, pirms 3 gadiem
Autors Šilovu noignorēja - Artūram 2 ielaisti goli, 21 seivs un 91,3 SVS% https://www.echl.com/en/matches/1a8... .