Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam 11. piespēle un 22. punkts, "Rocket" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Jevpalovam 11. piespēle un 22. punkts, "Rocket" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju
Ņikita Jevpalovs (nr. 11). Foto: http://www.habsworld.net

Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā „Rocket” pārtrauca piecu zaudējumu sēriju Amerikas hokeja līgā (AHL) spēlē, svinot uzvaru pār Stenlija kausa ieguvējas „Capitals” fārmklubu „Bears” ar 5:2.

Pirmajās 20 minūtēs vārti netika gūti, bet otrajā trešdaļā „Rocket” izvirzījās vadībā, atzīmējoties Heiden Vīrbekam – 1:0. Trešajā periodā „Rocket” sešu minūšu laikā palielināja pārsvaru līdz 4:0, bet vienā no vārtu guvumiem punktu par piespēli nopelnīja Jevpalovs. „Bears” samazināja deficītu līdz 4:2, bet pirmo vārtu autors Vīrbeks panāca 5:2.

Jevpalovs šodien spēlēja pirmajā maiņā. Uzbrucējam bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet spēles laikā Latvijas hokejists izdarīja četrus metienus pa vārtiem, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderību +1.

Sezonas 66 mačos Jevpalovs guvis 11 vārtus un atdevis 11 piespēles. Uzbrucēja pārstāvētajai „Rocket” tā bija 29. uzvara 73 spēlēs, komanda ieņem septīto vietu Ziemeļu divīzijā un uz dalību „play-off” turnīrā nepretendē.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...