Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam rezultatīva piespēle un zaudējums Čehijas "play-off" ievadā

Rolands Eliņš

Bukartam rezultatīva piespēle un zaudējums Čehijas "play-off" ievadā
Roberts Bukarts
Foto: Jiří Zaňát / Zlin Press, hokej.zlin.cz

Roberta Bukarta un Ralfa Freiberga pārstāvētā "Zlin" cietusi zaudējumu Čehijas čempionāta "play-off" astotdaļfināla pirmajā spēlē, kamēr Laurim Bajarunam beigusies sezona Baltkrievijā.

Čehijas čempionāta izslēgšanas spēles ar zaudējumu sākusi Roberta Bukarta un Ralfa Freiberga pārstāvētā „Zlin”, kas ar 2:3 piekāpās „Olomouc”. Bukarts izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot trešā perioda vidū panākt neizšķirtu 2:2, taču „Olomouc” atbildēja ar uzvaras vārtu guvumu 56. minūtē. Bukarts šajā mačā izdarīja sešus metienus, kamēr Freibergam divi metieni un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

No Baltkrievijas čempionāta ceturtdaļfinālā izstājās Lauris Bajaruns un „Zhlobin”, kas savā laukumā papildlaikā ar 1:2 zaudēja „Soligorsk”, visā sērijā piekāpjoties ar 0:4. Zaudējums arī Edijam Brahmanim un „Gomel”, kas viesos ar 2:4 piekāpās „Molodechno”. Šajā sērijā Brahmaņa komanda ir iedzinējos ar 1:3.

Slovākijas čempionātā Kaspars Saulietis izdarīja rezultatīvu piespēli „Nove Zamky” uzvarā ar 2:1 pār „Poprad”. Šajā uzvarā piedalījās arī Artūrs Salija un Māris Jass, palīdzot komandai pacelties uz astoto vietu kopvērtējumā un izkļūt no izkrišanas zonas. Bet Jānim Andersonam un „Zilina” izbraukumā zaudējums ar 0:5 pret „Dukla”, tiesa, „Zilina” jau garantējusi sev septīto vietu regulārajā sezonā.

Francijā cīņā par vietas saglabāšu augstākajā līgā Rolands Gritāns izcēlās ar vārtu guvumu, palīdzot „Epinal” ar 6:4 pieveikt „Nice”. Savukārt Edmunda Augstkalna, Edgara Dīķa un Sergeja Pečuras pārstāvētā „Strasbourg” ar 2:0 pieveica „Chamonix”, uzlabojot savas izredzes palikt elites līgā. Pieminēto četru komandu turnīrā, no kurām līgu atstās pēdējās vietas īpašniece, „Epinal” šobrīd pārņēmusi vadību ar 29 punktiem, kamēr „Strasbourg” ar 17 punktiem ir ceturtajā vietā.

     [+] [-]

, 2018-03-07 00:18, pirms 7 gadiem
Zlina play-off tikai dēļ Bukarta. Prieks par Bukiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja