Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols ar rezultatīvu piespēli palīdz "Karlskoga" izglābties no pārspēlēm par palikšanu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābols ar rezultatīvu piespēli palīdz "Karlskoga" izglābties no pārspēlēm par palikšanu
Rodrigo Ābols
Foto: hockeyallsvenska.se

Par mata tiesu no izkrišanas izglābusies Zviedrijas "Allsvenskan" līgas vienība "Karlskoga", kas pēdējā un vienlaikus priekš sevis izšķirošākajā regulārā čempionāta mačā ar 2:1 apspēlēja tiešo konkurenti "Västerviks".

"Karlskoga" abus vārtus guva pirmā un trešā periodā ievados, noturot 2:0 vadību līdz 53. minūtei, kad "Västerviks" vienus vārtus atguva. Tas gan bija arī viss, "Karlskoga" vienībai ar 52 spēlēs izcīnītu 71 punktu izraujot 12. vietu, kamēr "Västerviks", izcīnot par diviem punktiem mazāk, ierindojās 13. pozīcijā un izkrita līgu zemāk.

Uzvarētāju rindās ar rezultatīvu piespēli komandas pirmo vārtu guvuma laikā izcēlās centra uzbrucējs Rodrigo Ābols. Latvietis arī uzvarēja 11 no 25 iemetienos, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1.

Kopumā "Karlskoga" rindās Ābols šosezon aizvadīja 17 spēles, gūstot septiņus vārtus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pēdējo regulārā čempionāta maču Somijas "Mestis" jeb pēc spēka otrajā līgā aizvadījusi arī Rūdolfa Maslovska, kurš šovakar palika ārpus pieteikuma, Imatras "Ketterä", kas izbraukumā ar rezultātu 3:8 smagi kapitulēja "SaPKo". "Ketterä" regulāro čempionātu noslēdza trešajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
HockeyAllsvenskan
Mestis - Etusivu

     [+] [-]

, 2018-03-07 23:08, pirms 7 gadiem
bildē uzvaras vārtu autors, tekstā rezultatīvas piespēles īpašnieks.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-07 23:25, pirms 7 gadiem
... Par mata tiesu no izkrišanas izglābusies Zviedrijas "Allsvenskan" līgas vienība "Karlskoga", ...
vispār jau autors ir peremudrījis - Allsvenskan priekšpēdējā un pēdējā vieta uzreiz ārā nekrīt, tās piedalās pārspēļut turnīrā ar 4 (ja pareizi atceros) labākajām 1. divīzijas komandām.