Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eglem 1+1, Freibergam un Ābolam pa kautiņam

Krišs Upenieks

Eglem 1+1, Freibergam un Ābolam pa kautiņam
Ralfs Freibergs
Foto: insidehockey.com

Ziemeļamerikas hokeja līgās šonakt mainīgām sekmēm spēlējuši latviešu hokejisti. Ar rezultatīvāko sniegumu izcēlies Haralds Egle, kurš USHL turnīrā guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēle. Ralfs Freibergs un Rodrigo Ābols savos turnīros atzīmējušies ar kautiņu.

Amerikas Hokeja līgā (AHL) šonakt no latviešiem uzspēlēja tikai Ņikita Jevpalovs, kura pārstāvēta Sanhosē ''Barracuda'' ar 2:3 piekāpās Ontario ''Reign'' hokejistiem. Ņikita šajā spēlē izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. 38 spēlēs AHL turnīrā Jevpalovam divi vārti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Kristers Gudļevskis palika rezervē Sirkjūzas ''Crunch'' 3:6 zaudējumā pret Springfildas ''Falcons'', bet latvieša kolēģis vārtos Adams Vilkoks atvairīja 28 no 33 pretinieku izdarītajiem metieniem. Jutikas ''Comets'' pieteikumā šonakt nebija latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa, bet viņa pārstāvētā komanda ar 3:2 pieveica Sandžounsas ''IceCaps''.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Portlendas '''Winterhawks'' ar 1:3 zaudēja Viktorijas ''Royals''. Rihards Bukarts rezultatīvi asistēja komandas vienīgajā vārtu guvumā, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Septiņas soda minūtes sakrāja Rodrigo Ābols, kuram kautiņš spēles beigās. Ābolam neitrāls lietderības koeficients.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Toledo ''Walleye'' sastāvā ar rezultatīvu piespēli komandas zaudējumā 2:5 pret Kalamazo ''Wings'' izcēlies Ralfs Freibergs. Latvietim arī piecas soda minūtes par kautiņu otrajā periodā un divi metieni pa vārtiem. Jūtas ''Grizzlies'' ar Robertu Lipsbergu sastāvā ar 1:3 zaudēja Tulsas ''Oilers''. Latviešu uzbrucējam trīs metieni pa vārtiem un negatīva lietderība mīnus viens.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Kārļa Čukstes un Haralda Egles pārstāvētā Čikāgas ''Steel'' ar 3:4 papildlaikā zaudēja Omahas ''Lancers''. Čukstem divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients, bet Haraldam vārti un rezultatīva piespēle, divi metieni pa vārtiem un arī neitrāla lietderība. Egle rezultatīvi asistēja pirmajos vārtos vairākumā un trešajā periodā sniedza komandai 3:2 pārsvaru. Jāpiemin, ka izlīdzinājumu ''Lancers'' panāca sekundi pirms pamatlaika beigām.

Rietumu koledžu hokeja asociācijas (WCHA) Minesotas štata universitāte un latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers ar 1:3 piekāpās Boulingas ''Green''. Teodoram trīs metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. Kvebekas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) šonakt tika atcelta Mārtiņa Dzierkala pārstāvētās Ruānas-Norandas ''Huskies'' spēle.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
stats.ushl.com
WCHA.com
qmjhl.com

     [+] [-]

, 2016-02-07 09:42, pirms 9 gadiem
Freibergs būs iekrājis lielu pieredzi dūru vicināšanā.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-07 09:50, pirms 9 gadiem
janka1127 rakstīja: Freibergs būs iekrājis lielu pieredzi dūru vicināšanā.
Uz šo brīdi Freibergs ir ECHL otras "miermīlīgākās" komandas (17 kautiņi sezonā, līderiem - 53, pēdējai vietai - 11) aktīvākais kauslis ar 5 cīņām.

Iepriekšējā ZAmerikas karjerā (un karjerā kopā) viņam ir fiksēts viens kautiņš.

     [+] [-]

, 2016-02-07 10:41, pirms 9 gadiem
Kur video?

     [+] [-]

, 2016-02-07 11:01, pirms 9 gadiem
Ābola kautiņš https://www.youtube.com/watch?v=E8O...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-07 11:17, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Uz šo brīdi Freibergs ir ECHL otras "miermīlīgākās" komandas (17 kautiņi sezonā, līderiem - 53, pēdējai vietai - 11) aktīvākais kauslis ar 5 cīņām.

Iepriekšējā ZAmerikas karjerā (un karjerā kopā) viņam ir fiksēts viens kautiņš.
anaboliskie steroīdi veicina agresivitāti

     [+] [-]

, 2016-02-07 11:17, pirms 9 gadiem
DRĀZIŅŠ rakstīja: Ābola kautiņš https://www.youtube.com/watch?v=E8OO7MrVsZg
pakāsa!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-07 11:58, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: anaboliskie steroīdi veicina agresivitāti
Tas ir ļoti individuāli. Drīzāk - AS pastiprina visu to, kas cilvēkam jau ir iedzimts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja