Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko divi vārti Francijā, Bičevskis nerealizē bullīti Čehijā

Rolands Eliņš

Ševčenko divi vārti Francijā, Bičevskis nerealizē bullīti Čehijā
Artūrs Ševčenko. Foto: scorpionspictures.com

Francijas čempionātā pa diviem punktiem guva Artūrs Ševčenko un Rolands Vīgners, bet Krievijā ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Kristaps Bazevičs un Artūrs Ozoliņš.

Čehijas čempionātā Māris Bičevskis un viņa pārstāvētā „Mlada Boleslav” vienība bullīšos piekāpās Prāgas „Sparta” ar 2:3. Arī Bičevskim neizdevās trāpīt savu bullīti. Viņš nospēlēja 16:08 minūtes, kurās palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) Artūrs Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Toljati „Lada” ar 3:2 bullīšos pieveikt „Penza”. Ozoliņš rezultativitātes punktu nopelnīja, palīdzot vārtus gūt bijušajam Rīgas „Dinamo” spēlētājam Filipam Toluzakovam. Pie uzvaras izdevās tikt arī Ērikam Ševčenko, kurš palīdzēja Novokuzņeckas „Metallurg” ar 4:2 pārspēt „Khimik”.

Savukārt Kristaps Bazevičs tika pie rezultatīvas piespēles, palīdzot viņa un Artūra Salijas pārstāvētajai Pekinas komandai ar 4:3 pārspēt „Tambov”.

Francijas čempionātā rezultatīvu spēli aizvadīja Artūrs Ševčenko un Rolands Vīgners. Ševčenko iemeta divus vārtus, bet Vīgners izdarīja divas rezultatīvas piespēles, palīdzot „Mulhouse” ar 5:0 sagraut Artūra Mickeviča pārstāvēto „Gap”.