Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam -1 un uzvara AHL, Lipsbergam divas soda minūtes ECHL

Krišs Upenieks

Jevpalovam -1 un uzvara AHL, Lipsbergam divas soda minūtes ECHL
Ņikita Jevpalovs
Foto: Jack Lima/ProHockeynews.com

Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas turnīrā šonakt uzvaru papildlaikā guva Ņikita Jevpalovs un Sanhosē ''Barracuda'', bet Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) zaudējums Robertam Lipsbergam un Jūtas ''Grizzlies''.

Pēc pirmajām minūtēm Ņikitas Jevpalova pārstāvētā komanda jau bija iedzinējos ar 0:2. Otrajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet trešajā periodā mājinieki tomēr prata gūt divus vārtus un izraut papildlaiku 36 sekundes pirms beigām - 3:3. Pozitīvās emocijas palīdzēja tikt pie uzvaras, un ceturtajā minūtē Sanhosē vienība guva ceturtos vārtus (4:3).

Jevpalovs šajā spēlē metienus pa vārtiem neizdarīja un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Sezonā 30 spēlēs Ņikita guvis divus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles.

Zaudējumu Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) pret Repidas ''City Rush'' ar rezultātu 1:3 piedzīvoja Roberta Lipsberga pārstāvētā Jūtas ''Grizzlies''. Latvietim šoreiz trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. 15 spēlēs Jūtā Roberts iekrājis septiņus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

     [+] [-]

, 2016-01-07 10:03, pirms 9 gadiem
Jevpalova komanda uzvarēja papildlaikā, nevis zaudēja.
San Jose Barracuda :: Barracuda Battle Back for...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-01-07 11:09, pirms 9 gadiem
Par Jevpalova esamību komandā liecina tikai ieraksts, ka viņš piedalījies. Ne vārtu, ne piespēļu. Ar šādu spēli var sākt skatīties Eiropas virzienā.

     [+] [-]

, 2016-01-07 14:29, pirms 9 gadiem
jā Jevpalovs ir apklusis... žēl ka tā