Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Hartmanim piespēle komandas uzvarā

Krišs Upenieks

Hartmanim piespēle komandas uzvarā
Toms Hartmanis
Foto:AP

Ar rezultatīvu piespēli Anglijas Elites hokeja līgā izcēlies latviešu uzbrucējs Toms Hartmanis, bet viņa pārstāvētā ''Vipers'' vienība tika tikai pie ceturtās uzvaras šosezon, pārspējot ''Blaze'' komandu - 3:1.

Toms Hartmanis asistēja savas komandas otrajā vārtu guvumā. Kopumā aizvadītajos 23 mačos latvietis ir pamanījies tikt pie 17 rezultativitātes punktiem - 10 vārti un septiņas piespēles. Pie uzvaras vakar tika arī Ervīna Muštukova ''Steelers'', kas savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 6:4 pārspēja ''Clan''. Muštukovs savas komandas vārtus sargāja visu maču un atvairīja 33 no 37 pretinieku izdarītajiem metieniem. Aivara Gaisiņa ''Stingrays'' ar 5:4 pārspēja ''Panthers'' komandu, bet latvietis ne ar ko spēles protokolā neizcēlās.

Jau rīt spēli aizvadīs Toma Hartmaņa ''Vipers'', kas savā laukumā tiksies ar ''Stars''. Savukārt Muštukovam un Gaisiņam spēles 11. decembrī - ''Steelers'' spēlēs ar ''Devils'' hokejistiem, bet ''Stingrays'' jātiekas ar ''Blaze'' vienību.

Izmantotie resursi:
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-06 16:05, pirms 14 gadiem
Heh . Toms Hartmanis,ja nekļūdos,nāk no Grobiņas ne ? Protams dzimis Liepājā,bet ja atmiņa neviļ,redzēts šad,tad agrāk ir bijis Grobiņā .