Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tribuncovam 2+1, Jekimovam rezultatīva piespēle

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Tribuncovam 2+1, Jekimovam rezultatīva piespēle
Atvars Tribuncovs
Foto: www.hcgomel.com

Šovakar kārtējo regulārās sezonas spēli aizvadīja Atvara Tribuncova pārstāvētā Gomeļa, kas ar krietnu latviešu aizsarga palīdzību ar 7:1 sagrāva Vitebskas vienību. Dažādās Eiropas līgās šovakar laukumos devās arī Roberts Jekimovs, Ivans Dmitrijevs un Edgars Kļaviņš.

Tribuncovs rezultatīvs komandas uzvarā

Tieši Atvars bija tas, kuram pirmā perioda otrajā pusē izdevās atklāt mača rezultātu. Gomeļas spēlētāji absolūti dominēja visas spēles gaitu, pa pretinieku vārtiem izdarot 54 metienus, kamēr vitebskieši iespēja vien 12.

Otrajā trešdaļā vārtu birums turpinājās, gomeļiešiem gūstot vēl četrus vārtus. Trešā perioda ievadā vitebskieši vienus vārtus atguva, taču Gomeļas spēlētāji atbildēja ar diviem, svinot uzvaru ar 7:1, Tribuncovam gūstot gan komandas pirmos, gan arī pēdējos vārtus šajā spēlē.

Latviešu aizsargs maču noslēdza ar diviem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli, pozitīvu lietderības koeficientu "+1", kā arī sešiem izdarītiem metieniem. Šīs sezonas 11 spēlēs Tribuncova kontā jau 14 (5+9) punkti.

Jekimovam piespēle, komandai zaudējums

Neveiksmi Somijas hokeja līgā šovakar piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa", kas ar 2:3 atzina Lahti "Pelicans" pārākumu. Lai gan pirmie mača vadībā izvirzījās "SaiPa" hokejisti, otrajā periodā Lahti spēlētājiem izdevās izvirzīties vadībā ar 2:1.

Trešā perioda vidū "SaiPa" izdevās panākt 2:2, taču pāris minūtes vēlāk uzvaras vārtus "Pelicans" labā guva Markus Seikola.

Pēc ilgāka pārtraukuma Jekimovs maču aizvadīja otrajā, nevis pirmajā komandas maiņā, uz laukuma pavadot 12:24 minūtes, to laikā izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnot rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Kļaviņam rezultatīva piespēle

Ar rezultatīvu piespēli šodien atzīmējies arī Edgars Kļaviņš, kura pārstāvētais Zviedrijas U-20 līgas klubs Stokholmas AIK ar pārliecinošo 3:0 pārspēja "Mora IK" jaunos hokejistus. Maču Kļaviņš jau ierasti aizvadīja komandas pirmajā maiņā.

Dmitrijeva klubam zaudējums

Baltkrievijas Ekstralīgā savu ceturto spēli šosezon aizvadīja arī jaunais uzbrucējs Ivans Dmitrijevs, kura pārstāvētā Mogiļevas "Khimvolokno" ar 1:4 atzina HK Lida pārākumu. Aizvadītajās četrās spēlēs ar rezultativitāti Dmitrijevs gan nav izcēlies.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
stats.swehockey.se

  -2 [+] [-]

, 2012-10-06 20:58, pirms 12 gadiem
uz DINAMO. būtu interesanti paskatīties. par laviņu, reķi, sotnieku, cibuļski jau nu sliktāks nebūtu

  -2 [+] [-]

, 2012-10-06 21:09, pirms 12 gadiem
Par Laviņu noteikti labāks ( objektivitātes dēļ spēle pret Vitjaz Laviņam bij labākā pēdējos gados )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-07 10:53, pirms 12 gadiem
konkurence viniem pa launu nenaktu,spelee pret donbasu vini to loti labi paradija ka visi loti labi zin ka no sastava aizsargus netaisas mest aaraa...