Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

papildināts Koba Jass sezonu sāk ar piespēli, punkts arī Jevpalovam

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Koba Jass sezonu sāk ar piespēli, punkts arī Jevpalovam
Koba Jass
Foto: Mārtiņš Aiše

Šīs sezonas pirmo spēli pagājušajā naktī aizvadīja Kobas Jasa pārstāvētā Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienība Sinsinati "Cyclones", taču Rietumu un Kvebekas junioru līgās laukumos devās gan Ņikita Jevpalovs, gan arī Rinalds Rosinskis un Roberts Lipsbergs.

"Cyclones" ar uzvaru atzīmē jaunās sezonas sākšanos

"Cyclones" hokejisti šonakt tikās ar Vīlingas "Nailers" vienību, pārspējot pretiniekus ar 3:2. Mača rezultātu Sinsinati spēlētāji atklāja jau mača otrajā minūtē, taču perioda vidū "Nailers" vienībai izdevās rezultātu izlīdzināt.

Otrās trešdaļas ievadās Vīlinga izvirzījā jau vadībā, taču tad ātri reaģēja "Cyclones", līdz trešdaļas vidum ne vien izlīdzinot rezultātu, bet arī izvirzoties vadībā ar 3:2. Atlikušajā spēlē "Nailers" panākt neizšķirtu tā arī vairs neizdevās.

Koba Jass asistēja komandas otro vārtu guvumā, maču noslēdzot arī ar neitrālu lietderības koeficientu un divām soda minūtēm.

ECHL sezonu rezultatīvi iesāk arī Ševčenko

Ar rezultatīvu piespēli ECHL sezonu uzsāka arī Ēriks Ševčenko, kura pārstāvētā Rīdingas "Royals" ar 5:1 pārspēja Trentonas "Titans". Pēc divām trešdaļām rezultāts vēstīja 3:0 "Royals" labā, taču trešā perioda vidū "Royals" spēlētāji guva vēl divus vārtus, pretiniekiem zaudējot pēdējās izredzes atspēlēties.

Latviešu aizsargs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, pozitīvu lietderības koeficientu "+1", kā arī divām soda minūtēm.

Atgādināsim, ka šo sezonu Ševčenko uzsāka "Liepājas Metalurga" sastāvā, uz Ziemeļameriku dodoties vien pagājušonedēļ.

Jevpalovam pirmais punkts, komandai uzvara

Pārliecinošu uzvaru pagājušajā naktī izcīnīja Bleinvilas-Boibriānas "Armada", kurai izdevās ar 6:2 pārspēt Princedvardas "Rocket" vienību. Izšķirošs izvērtās otrais periods, kurā "Armada" hokejisti guva trīs bezatbildes vārtus, no 2:1 panākot 5:1.

Jevpalovs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli komandas pēdējā vārtu guvumā, pozitīvu lietderības koeficientu "+1", vienu izdarītu spēka paņēmienu, kā arī divām soda minūtēm.

Rosinska "Cougars" svin uzvaru

Rietumu hokeja līgā uzvaru šonakt svinēja arī Rinalda Rosinska pārstāvētā Prinsdžordžas "Cougars", kas ar pārliecinošo 6:2 uzvarēja Kelovnas "Rockets" vienību. Piecus vārtus "Cougars" spēlētāji guva jau mača pirmajā periodā.

Latviešu aizsargs maču noslēdza bez rezultativitātes punktiem, taču ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Piecās aizvadītajās spēlēs Rosinskis neitrāls lietderības koeficients, kā arī divas soda minūtes, taču pie rezultativitātes punktiem spēlētājs vēl nav ticis.

"Thunderbirds" cieš zaudējumu

Zaudējumu aizvadītajā naktī piedzīvoja Roberta Lipsberga pārstāvētā Sietlas "Thunderbirds", kas ar 1:2 atzina Kemlūpas "Blazers" pārākumu. Abus vārtus "Blazers" spēlētājiem izdevās gūt jau mača pirmajā periodā, taču panākt neizšķirtu "Thunderbirds" tomēr nespēja.

Roberts Lipsbergs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1". Piecās spēlēs uzbrucēja kontā viena rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
QMJHL Network
WHL Network

  +4 [+] [-]

, 2012-10-06 08:37, pirms 12 gadiem
Baigi jau čestna pieminēt to, ka Kobam Jasam ir piespēlē, bet nepieminēt to, ka arī Ševčenko šodien nopelnīja tādu pašu punktu pa piespēli.

  +5 [+] [-]

, 2012-10-06 08:42, pirms 12 gadiem
Starpcitu Pelšam pirmais gols AHL.

  +4 [+] [-]

, 2012-10-06 09:20, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Baigi jau čestna pieminēt to, ka Kobam Jasam ir piespēlē, bet nepieminēt to, ka arī Ševčenko šodien nopelnīja tādu pašu punktu pa piespēli.
Pieminēti jau ir abi. Bet popularitātes ziņās abi nav salīdiznāmi, tāpēc loģiski, ka virsrakstā viens ir, bet otra nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-06 10:11, pirms 12 gadiem
Straka rakstīja: Pieminēti jau ir abi. Bet popularitātes ziņās abi nav salīdiznāmi, tāpēc loģiski, ka virsrakstā viens ir, bet otra nav.
Kad to komentāru rakstīju, tad par Ševčenko tur nebija ne vārda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-06 10:30, pirms 12 gadiem
Nebūtu gluži korekti ECHL tulkot kā Austrumkrasta hokeja līgu. Gan jau zini, ka līgas nosaukums kādu laiku jau vairs tā netulkojas un ir vienkārši ECHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-06 15:54, pirms 12 gadiem
Kādam ir kāda saprašana par ECHL algām ?

Intresē cik diez viņi tādam Jassam piedāvā par sezonu

     [+] [-]

, 2012-10-06 17:12, pirms 12 gadiem
ECHL sezona vēl nav sākusies... Šī bija pirmsezonas spēle, tāpēc virsraksts nav korekts!

     [+] [-]

, 2012-10-06 19:33, pirms 12 gadiem
Joprojām nekas virsrakstā un rakstā nav pamainīts..
Regulārā sezona sāksies tikai 12. oktobrī.. šī bija pirmsezonas spēle

Regulārās sezonas spēļu grafiks šeit -> The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Schedule
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja