Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakam viens metiens pa vārtiem "Condors" uzvarā AHL spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jakam viens metiens pa vārtiem "Condors" uzvarā AHL spēlē
Jānis Jaks. Foto: Bakersfield Condors

Amerikas hokeja līgā (AHL) trešo panākumu pēc kārtas izcīnījusi aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā Beikersfīldas "Condors", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Kolorādo "Eagles".

25 gadus vecais Jaks savā 19. mačā AHL šosezon atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem. Šosezon kopumā hokejista rēķinā ir seši (2+4) rezultativitātes punkti, 19 soda minūtes un lietderības koeficients +4.

Edmontonas "Oilers" fārmklubs "Condors" ar 35 cīņās iekrātiem 45 punktiem pakāpās uz vicelīderes pozīciju Klusā okeāna divīzijā.

Savukārt Ziemeļu divīzijas pēdējo vietu ar 19 punktiem 29 spēlēs ieņem Bingemptonas "Devils", kas šonakt viesos ar 3:6 kapitulēja Vilksbēras un Skrentonas "Penguins" priekšā, ciešot astoto zaudējumu pēdējos deviņos mačos. Ārpus "Devils" pieteikuma tika atstāts vārtsargs Mareks Mitens.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/