Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberts Bukarts arī nākamajā sezonā spēlēs "Sparta"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Roberts Bukarts arī nākamajā sezonā spēlēs "Sparta"
Roberts Bukarts. Foto: Jan Beneš / hcsparta.cz

Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts arī nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas komandu Prāgas "Sparta", paziņojis tās sporta menedžeris Mihals Brošs. Bukarts uz galvaspilsētas komandu pārcēlās janvāra beigās.

Bukarts ar Čehijas hokeju iepazinās 2015. gadā, kad pievienojās Zlīnas komandai, ātri kļūstot par vienu no uzbrukuma līderiem un publikas mīluļiem. Šo vienību uzbrucējs pārstāvēja līdz pat pagājušajam gadam, bet vasarā Bukarts pievienojās Tršinecas "Ocelari".

Jaunajā komandā Bukarts aizvadīja 33 spēles un sakrāja 19 punktus, bet janvāra beigās viņš pārcēlās uz citu Čehijas komandu, pievienojoties "Sparta". Tās rindās regulārajā čempionātā tika aizvadītas 14 spēles, gūstot divus vārtus un sakrājot septiņus punktus, bet četros izslēgšanas mačos Bukarts palika tukšā.

"Sparta" sporta menedžeris Brošs pavēstījis, ka pieņemts lēmums izmantot līgumā iekļauto punktu, kas ļauj automātiski pagarināt līgumu ar Bukartu, tādējādi viņš Prāgas komandas krāsas aizstāvēs arī nākamajā sezonā. "Lēmums bija jāpieņem līdz marta beigām," stāstīja Brošs. "Pēc pārrunām un nelielām izmaiņām abas puses vienojās par sadarbības turpināšanu. Ticam, ka pēc iejušanās sezonas Roberts atgriezīsies iepriekšējo gadu līmenī."

Izmantotie resursi:
https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?...