Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņam piespēle un uzvara papildlaikā Čehijas pusfinālā, sērijā 2-3

Rolands Eliņš

Džeriņam piespēle un uzvara papildlaikā Čehijas pusfinālā, sērijā 2-3
Andris Džeriņš
Foto: Stanislav Soubek/HC Mountfield

Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska pārstāvētā „Mountfield” šovakar izglābās no izstāšanās Čehijas čempionāta pusfinālā, papildlaikā ar 3:2 pieveicot „Trinec” un samazinot deficītu sērijā līdz 2-3.

Andris Džeriņš šodienas mačā laukumā pavadīja 18:07 minūtes, to skaitā gandrīz piecas minūtes vairākumā. Viņš izdarīja rezultatīvu piespēli komandas otro vārtu guvumā, otrā perioda sākumā palīdzot panākt vadību 2:1. Džeriņam šajā spēlē lietderības koeficients plus viens, viens metiens pa vārtiem un uzvarēti desmit no 19 iemetieniem.

Oskars Cibuļskis nospēlēja 18:26 minūtes un arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta plus viens un izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus.

Džeriņa un Cibuļska pārstāvētā „Mountfield” sērijā bija nokļuvusi iedzinējos 1-3, līdz ar to šovakar zaudēt nevarēja. Spēle ieilga pagarinājumā, kura sestajā minūtē latviešu pārstāvētajai komandai uzvaras vārtus guva 20 gadus vecais čehs Radovans Pavliks.

Sērijas nākamā spēle būs jau „Trinec” laukumā.
Rihards Bukarts
tikmēr vēlreiz nebija Berlīnes „Eisbaren” pieteikumā. Vācijas medijos pirmsspēles apskatā minēts, ka viņam tāpat kā vairākiem komandas biedriem ir savainojumi, precīzāk gan nenorādot. Bukarta komanda Vācijas DEL līgas pusfinālā gan tāpat papildlaikā ar 5:4 pieveica „Nurnberg” un sērijā panāca 3-2.

     [+] [-]

, 2018-04-07 00:08, pirms 7 gadiem
Spraigi Mountfield atspēlējas. Laikam Džeriņu tik drīz izlasē neredzēsim, kā bija iecerēts.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-07 08:25, pirms 7 gadiem
Felipe291 rakstīja: Spraigi Mountfield atspēlējas. Laikam Džeriņu tik drīz izlasē neredzēsim, kā bija iecerēts.
lai tā notiktu, Mountfielda ir jāvinnē 2 spēles pēc kārtas. Ticamāk, ka tā tomēr nebūs...