Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam desmitie vārti AHL sezonā, rezultatīvi met arī Brants un Bergmanis

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tralmakam desmitie vārti AHL sezonā, rezultatīvi met arī Brants un Bergmanis
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Amerikas hokeja līgā (AHL) ar kārtējo vārtu guvumu izcēlies latviešu uzbrucējs Eduards Tralmaks, kurš sekmēja Providensas "Bruins" panākumu ar rezultātu 5:1 pār Springfīldas "Thunderbirds".

• 25 gadus vecais Tralmaks nopelnīja savu 20. (10+10) rezultativitātes punktu sezonā, kā arī izpelnījās divas soda minūtes un lietderības koeficientu +1.

VIDEO: Tralmaks gūst vārtus, triumfējot AHL mačā

• Citā AHL spēlē aizsargs Kristiāns Rubīns vienreiz devās uz noraidīto spēlētāju soliņa, vienu reizi meta pa vārtiem, kā arī tika pie +/- koeficienta -1 Toronto "Marlies" zaudējumā ar 2:4 pret Klīvlendas "Monsters".

• Trešo panākumu pēc kārtas guva pārliecinošā Ziemeļu divīzijas līdere Jūtikas "Comets", kas ar vārtsargu Mareku Mitenu rezervē pieveica Sirakjūsas "Crunch" - 5:2.

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) rezultatīvus panākumus izcīnīja divas latviešu pārstāvētās komandas, aizsargam Harijam Brantam ar vārtu guvumu, vienu spēka paņēmienu un lietderības koeficientu +3 kaldinot Akadī-Bathērstas "Titan" uzvaru ar 11:2 pār Ruānnorānas "Huskies". 19 gadus vecais Brants, kurš šosezon atzīmējies ar desmit (2+8) rezultativitātes punktiem, 20 soda minūtēm un lietderību +11, šovakar arī devās uz noraidīto soliņa.

• Produktīvu spēli aizvadīja arī kreisās malas uzbrucējs Raivis Kristiāns Ansons, kurš Sentdžonas "Sea Dogs" panākumā ar 7:3 pār Keipbretonas "Eagles" tika pie rezultatīvas piespēles, veica četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja abos divos iemetienos un pielietoja divus spēka paņēmienus. 20 gadus vecais hokejists šosezon Kvebekas līgā aizvadītajās 32 spēlēs sakrājis 33 (9+24) punktus, 14 soda minūtes un +/- koeficientu +17.

• Vēl vienā Kvebekas līgas mačā uzbrucēja Anrī Ravinska Bleinvilas-Buābriānas "Armada" viesos ar 1:3 piekāpās Šērbrukas "Phœnix". 19 gadus vecais Ravinskis rezultatīvi asisitēja, nopelnot savu 22. (11+11) punktu šosezon aizvadītajās 35 cīņās. Uzbrucējs arī divreiz meta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un tika pie +/- koeficienta +1.

ASV hokeja līgā (USHL) aizsargs Ralfs Bergmanis ar vārtu guvumu, diviem metieniem pa vārtiem un lietderības koeficientu +2 kaldināja Sūsitijas "Musketeers" uzvaru ar 5:2 pār Omahas "Lancers". Viņa komandas biedrs Pēteris Purmalis nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli, kā arī tika pie +/- koeficienta +1. 19 gadus vecais Bergmanis šosezon 34 cīņās ticis pie 12 (4+8) punktiem, 113 soda minūtēm un lietderības koeficienta +11. Savukārt 19 gadus vecajam Purmalim 33 spēlēs trīs (1+2) punkti, viens divu minūšu noraidījums un neitrāls +/- koeficients.

• Citā USHL mačā uzbrucējs Martins Laviņš ar rezultatīvu piespēli, diviem metieniem pa vārtiem un lietderību +1 sekmēja Sīdarrapidsas "RoughRiders" panākumu ar 5:2 pār Maskegonas "Lumberjacks". 18 gadus vecajam Laviņam šosezon 33 spēlēs izdevies nopelnīt deviņus (3+6) punktus, 38 soda minūtes un +/- koeficientu -8. "RoughRiders" vārtsargs Bruno Brūveris šoreiz palika uz rezervistu soliņa.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kanādā 12 zaudējumu virkni pārtrauca Medisinhetas "Tigers", kas savā laukumā ar 2:0 uzvarēja Sviftkarentas "Broncos". Aizsargs Bogdans Hodass vienreiz rezultatīvi asisitēja, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1. 18 gadus vecajam jelgavniekam šosezon aizvadītajā 41 spēlē ir 24 (7+17) punkti, 39 soda minūtes un lietderība -16.

Ontārio hokeja līgā (OHL) piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Pīterboro "Petes", mājās ar 6:2 sakaujot Ošavas "Generals". Uzbrucējs Kaspars Ziemiņš nopelnīja vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz meta pa vārtiem un sakrāja +/- koeficientu +1. 19 gadus vecā hokejista rēķinā šosezon 43 cīņās ir 14 (6+8) punkti, 18 soda minūtes un lietderība +1.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://theqmjhl.ca/
https://www.ushl.com/
https://whl.ca/gamecentre/1018384/b...
https://ontariohockeyleague.com/gam...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-06 09:47, pirms 2 gadiem
Karluha atkal nostājies pozā un ignorē NCAA... nu kā var viens cilvēks būt tāds auns!
Fērbenksas universitāte ar 5:1 revanšējās Longailendas universitāte par vakardienas zaudējumu (2:3) - vārtos atkal lielisks Grigals; Žohovam, Kaļķim un Bergmanim 0+1, Fērbenksas sastāvā spēlēja arī aizsargi Jākobsons un Komuls. https://www.ncaa.com/game/5895035 Spēles pēdējā minūtē izcēlās kautiņš, pēc kura pie 15 soda minūtēm tika gan Žohovs, gan Kaļķis.

Starp citu, Grigals ticis Fērbenskas universitātā pie titula Warrior of the Month, kurš katru mēnesi tiek piešķirts tikai vienam sportistam un sportistei starp universitātes visu sporta veidu pārstāvjiem. https://alaskananooks.com/news/2022... .

     [+] [-]

, 2022-03-06 13:54, pirms 2 gadiem
Piekrītu Abragam !!! Lai arī NCAA ir studentu līga, līmenis ir pietiekami augsts ( NHL draftēti spēlētāji, kas piedalījās arī olimpiādē ).
Tāpat ir vēl otra spēcīgākā līga NCAA III un arī tur ir mūsējie !!!