Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam piespēle AHL, USHL latviešu cīņās uzvar Kļaviņš un Kivlenieks

Krišs Upenieks

Bukartam piespēle AHL, USHL latviešu cīņās uzvar Kļaviņš un Kivlenieks
Rihards Bukarts
Foto: Springfield Thunderbirds

Amerikas Hokeja līgā (AHL) pie rezultativitātes punkta ticis Latvijas uzbrucējs Rihards Bukarts, savukārt Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) divās spēlēs savā starpā spēlēja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi.

AHL Teodora Bļugera Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' ar 6:3 apspēlēja ''Wolf Pack'', bet Teodors atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu plus viens. Savukārt ar rezultatīvu piespēli izcēlies Rihards Bukarts, kurš punktu ieguva Springfildas ''Thunderbirds'' 2:4 zaudējumā pret ''Bears''. Rihardam arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Latvijas vārtsarga Kristera Gudļevska Sirakjūzas ''Crunch'' ar 4:6 zaudēja ''Senators''. Latvietis spēli noskatījās no rezervistu soliņa, bet Maiks Makenna atvairīja 29 no 33 pretinieku izpildītajiem metieniem pa vārtiem. Sanhosē ''Barracuda'' savukārt ar 4:3 papildlaikā pieveica ''Gulls''. Latvijas hokejists Ņikita Jevpalovs atzīmējās tikai ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) Rodrigo Ābola ''Titan'' ar 2:1 savā laukumā pieveica ''Armada'' hokejistus. Rodrigo uzvarēja sešus no 17 iemetieniem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Erlenda Kļaviņa ''Lancers'' ar 5:3 pieveica Eduarda Tralmaka ''Steel''. Kļaviņam rezultatīva piespēle, trīs metieni, divas soda minūtes un lietderība plus divi, savukārt Tralmakam rezultatīva piespēle, divi metieni un negatīva lietderība mīnus viens.

Citā USHL spēlē ''Musketeers'' ar 3:0 uzvarēja ''Capitols''. Uzvarētāju sastāvā savu cietoksni neskartu nosargāja Matīss Kivlenieks, kurš tika galā ar visiem 15 pretinieku metieniem. ''Capitols'' rindā Verners Egle iekrāja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
QMJHL – Includes live game day coverage,...
USHL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-06 11:40, pirms 8 gadiem
Bukijam jāieskrienas, jūtu, ka izšaus tāpat kā Jevpalovs otrajā sezonas daļā

     [+] [-]

, 2017-03-06 11:54, pirms 8 gadiem
Jevpalovs un Blugers ir pieklusuhi pedejas speles. Cik saprotu Blugers ir nobidits prom no vadoshas mainjas, zhel.
Bukijs ir tehnisks uzbrucejs, bet vinjam jastradaa vel smagak par parejiem, jo augums ir ap 1.75. Tagad iespeja ir dota sevi pieradit, jaizmanto!

     [+] [-]

, 2017-03-06 12:07, pirms 8 gadiem
Sochi rakstīja: Jevpalovs un Blugers ir pieklusuhi pedejas speles. Cik saprotu Blugers ir nobidits prom no vadoshas mainjas, zhel.
Bukijs ir tehnisks uzbrucejs, bet vinjam jastradaa vel smagak par parejiem, jo augums ir ap 1.75. Tagad iespeja ir dota sevi pieradit, jaizmanto!
šogad NHL is spēlējuši 37 spēlētāji, kas ir Ri.Bukarta augumā vai īsāki: NHL.com - Stats .

     [+] [-]

, 2017-03-06 12:11, pirms 8 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Bukijam jāieskrienas, jūtu, ka izšaus tāpat kā Jevpalovs otrajā sezonas daļā
Jevpalovam pēdējās 6 spēlēs tik viens rezultativitātes punkts, par baigo "izšaušanu" to nesauktu...

     [+] [-]

, 2017-03-06 13:00, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Jevpalovam pēdējās 6 spēlēs tik viens rezultativitātes punkts, par baigo "izšaušanu" to nesauktu...
Varbūt noņēma no pirmās maiņas centra. Tie punkti kaut kā vienu brīdi strauji krājās, bet tagad atkal tāds klusums.

     [+] [-]

, 2017-03-06 17:13, pirms 8 gadiem
Mūsējie var un māk spēlēt AHL!