Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam 1+2 "Solar Bears" uzvarā, Rubīnam divas piespēles

Dzierkalam 1+2 "Solar Bears" uzvarā, Rubīnam divas piespēles
Mārtiņš Dzierkals
Foto: http://orlandosolarbearshockey.com/

Pirmos punktus pēc atgriešanas no Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba "Marlies" guva Mārtiņš Dzierkals, kurš ar vārtiem un divām piespēlem sekmēja "Solar Bears" uzvaru pār "Icemen" ar 5:3.

Kristera Gudļevska „Sound Tigers” papildlaikā piekāpās „Americans”, latviešu vārtsargam atvairot 25 no 28 metieniem. Šosezon Gudļevskis aizvadījis 15 spēles vārtos, kurās ticis pie četrām uzvarām, atvairījis 89% metienu un ielaidis 2,92 vārtus spēlē. „Penguins” ar 4:2 apspēlēja „Thunderbirds”, uzvarētāju rindās ar vienu piespēli atzīmējās Teodors Bļugers, kuram tā bija 11. piespēle un 21. punkts, bet „Barracuda” cieta sakāvi pret „Gulls” ar 0:5, zaudētāju vienībā Rūdolfs Balcers četras reizes meta pa vārtiem.

Mārtiņš Dzierkals guva pirmos vārtus ECHL kopš atgriešanas no AHL, palīdzot „Solar Bears” uzvarēt „Icemen” ar 5:3. Uzbrucējam arī divas piespēles, lietderība +2 un mača trešās zvaigznes gods, bet Kristofera Binduļa „Stingrays” pārspēja „Everblades” ar 5:2.

Ontario hokeja līgā (OHL) „Generals” piekāpās „Greyhounds” ar 2:3. Zaudētāju rindās Renārs Krastenbergs uzsāka maču sākumsastāvā, bet noslēdza ar -1. Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” sagrāva „Oil Kings” ar 5:1, divas piespēles un +1 lietderība aizsargam Kristiānam Rubīnam. Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles „Capitols” ar 5:3 uzvarēja „Stars”, uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem un maču noslēa ar +2.

NCAA turnīrā Jānis Jaks atzīmējās ar piespēli „American Int’l” uzvarā pāŗ „Holy Cross” ar 2:1, identisks sniegums arī aizsargam Kārlim Čukstem, kura „Quinnipiac” ar 4:2 pārspēja „Colgate”.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-06 11:13, pirms 7 gadiem
Laikam AHL treneris neuzticas...neticu, ka tik labs spēlētājs tur nevar tikt pie punktiem.