Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš gūst kārtējo punktu un atkal zaudē Ķēniņa "Lions"

Daugaviņš gūst kārtējo punktu un atkal zaudē Ķēniņa "Lions"
Kaspars Daugaviņš
Foto: EQ Images

Šovakar Eiropas hokeja laukumos spēles vietējos čempionātos aizvadīja virkne Latvijas hokejistu pārstāvēto klubu. Kārtējo rezultativitātes punktu Šveices NLA turnīrā nopelnījis Kaspars Daugaviņš, tomēr viņa pārstāvētā komanda otro reizi trīs dienu laikā piekāpās Cīrihes "Lions" (abas reizes ar 4:5).

Šveice

Šveices NLA (spēcīgākā līga) čempionātā savā starpā tikās Kaspara Daugaviņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētie klubi. Ķēniņa savainojuma (žokļa lūzums) dēļ abu uzbrucēju duelis, protams, izpalika, bet Daugaviņa pārstāvētais "Servette" otro reizi trīs dienu laikā ar 4:5 piekāpās Cīrihes "Lions".

Līdzīgi kā iepriekšējā mačā, arī šoreiz Daugaviņš nopelnīja vienu punktu par rezultatīvu piespēli. Latvijas uzbrucējs palīdzēja Metjū Lombardi atklāt mača rezultātu spēles otrajā minūtē. Daugaviņš (26 spēlēs 8+13) kopā ar Lombardi un Juraju Simeku spēlēja pirmajā "Servette" virknējumā un izdarīja četrus metienus pa vārtiem. "Lions" uzbrucējs Ķēniņš 25 spēlēs ir nopelnījis 16 (5+11) punktus.

Tikmēr NLB (pēc spēka – otrā līga) uzvaru izcīnīja Toms Andersons un "Thurgau", kas ar minimālo 1:0 pārspēja Alekseja un Maksima Širokovu pārstāvēto "Red Ice".

Uzbrucējs T.Andersons (22 spēlēs 2+9) asistēja Lukasam Balmelli "Thurgau" vienīgo vārtu guvumā. Aleksejs Širokovs (24 spēlēs 9+9) spēlēja pirmajā "Red Ice" virknējumā, bet viņa brālis Maksims (24 spēlēs 1+3) – ceturtajā.

Somija

Somijas "Liiga" mačā pamatīgu sakāvi piedzīvoja Roberts Jekimovs un Tamperes "Ilves", kas ar 1:5 piekāpās "SaiPa" hokejistiem. Jekimovs (27 spēlēs 5+5) spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā un palika bez punktiem.

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā dažādām sekmēm spēles aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi Temirtau "Arystan" un Atirau "Beibarys". Latvijas kvinteta pārstāvētais "Beibarys" ar 3:4 piekāpās "Gornyak" vienībai. Visi pieci Latvijas pārstāvji – Vladimirs Mamonovs (10+5), Armands Bērziņš (4+11), Aldis Āboliņš (4+4), Mārtiņš Gipters (0+2) un Edgars Brancis (1+3) – tika pieteikti spēlei, bet ar punktiem izcēlās vien Bērziņš, kura kontā rezultatīva piespēle un arī četras soda minūtes.

Tikmēr Temirtau "Arystan" ar Mārtiņu Raitumu vārtos ar 8:3 sakāva Almatas hokejistus. Raitums tika galā ar 24 pretinieku metieniem, bet "Arystan" aizsargi Atvars Tribuncovs (19 spēlēs 2+8) un Kristaps Nīmanis (15 spēlēs 0+1) izdarīja pa rezultatīvai piespēlei.

Krievija

Trīs spēļu izbraukuma sērijā pie otrās uzvaras divos mačos tika Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubs Penzas "Dizel", kas ar minimālo 1:0 pārspēja Voroņežas "Buran". "Dizel" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš (11 mačos 2+4) spēlei nebija pieteikts.

Tikmēr Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) dažādām sekmēm startēja Denisa Baškatova un Kirila Tambijeva pārstāvētie klubi.

Baškatovs un Kirovo-Čepeckas "Olimpiya" ar 0:8 piekāpās "Omskie Yastreby". Latvijas hokejistam (29 spēlēs 5+11) negatīvs koeficients -1 un divas soda minūtes.

Kirils Tambijevs atdeva divas rezultatīvas piespēles, sekmējot Sanktpēterburgas "Dinamo" uzvaru (3:2) spēlē ar "Khimik". Latvijas uzbrucēja (19 spēlēs 7+22) kontā arī pozitīvs koeficients +1 un divas soda minūtes.

Čehija

Čehijas Ekstralīgas spēlē uzvaru izcīnīja Liberecas "Bili Tygri", kas bez savainotā Kobas Jasa (19 spēlēs 3+1) pieteikumā ar 4:2 pārspēja Plzeņas "Škoda" hokejistus.

Itālija

Itālijas hokeja čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Mārtiņš Jakovļevs un "Fassa" hokejisti, kas ar 1:3 atzina "Hafro" pārākumu. Latvijas aizsarga (15 spēlēs 1+6) kontā viens metiens pa vārtiem un divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана -...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Etusivu - Liiga
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
National League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-06 00:53, pirms 11 gadiem
Malacis Daugava
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja