Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jass un Zuševics uzvar, Vasiļjevam zaudējums

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jass un Zuševics uzvar, Vasiļjevam zaudējums
Māris Jass
Foto: hannoverscorpions.de

Šovakar Vācijas hokeja līgas ietvaros spēles aizvadīja gan Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions", gan arī Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine". Tāpat, Austrijas hokeja līgā Grācas "99ers" sastāvā laukumā šovakar devās arī Zintis Nauris Zuševics.

"Scorpions" izcīna uzvaru

Hanoveres "Scorpions" šovakar tikās ar Štraubingas "Tigers" vienību, pārspējot pretiniekus ar 2:0. Pirmo vārtu guvumu "Scorpions" realizēja otrajā trešdaļā, kad precīzs bija Ivans Čierniks. Sākotnēji rezultatīva piespēle tika ieskaitīta arī Mārim Jasam, taču vēlāk mača protokols tika labots.

"Tigers" spēlētāji centās atgūt zaudētos vārtus, taču tā vietā ielaida vēl vienus, kad trešā perioda otrajā pusē izšķirošo 2:0 panāca Aleksandrs Jancens.

Māris Jass maču noslēdza ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī četrām soda minūtēm. Četrās aizvadītajās spēlēs hokejists ar rezultativitātes punktiem tā arī nav izcēlies.

Vasiļjeva "Pinguine" zaudē

Krēfeldes "Pinguine" ar tās kapteini Herbertu Vasiļjevu ierindā šodien mērojās spēkiem ar Minhenes "Red Bull" vienību, atzīstot pretinieku pārākumu ar 1:3. Mača tablo pirmā perioda noslēgumā vēstīja jau 2:0 "Red Bull" spēlētāju labā.

Trešajā periodā Minhenes hokejistiem izdevās gūt jau trešos vārtus, taču pašā mača izskaņā vienus vārtus atguva Kristians Ērhofs, kurš realizēja skaitlisko vairākumu.

Vasiļjevs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", četriem izdarītiem metieniem, kā arī divām soda minūtēm. Nākamo spēli komanda aizvadīs parīt, 7. oktobrī.

Grācai uzvara bullīsos, Vaneks debitē ar vārtiem

Grācas "99ers" kārtējā Austrijas hokeja līgas spēlē šovakar tikās ar horvātu Zagrebas "Medveščak", pēcspēles metienu sērijā pārspējot pretiniekus ar 5:4. "99ers" rindās šovakar debitēja no NHL atbraukušais austriešu uzbrucējs Tomāšs Vaneks, kuram mača otrajā trešdaļā izdevās gūt arī vārtus.

Laukumā šovakar devās arī jaunais latviešu uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics, kurš spēlēja komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

  -1 [+] [-]

, 2012-10-05 23:44, pirms 12 gadiem
Dašutinam uzvaras vārti, SC līmenī!

  -3 [+] [-]

, 2012-10-05 23:51, pirms 12 gadiem
Ja tā česna, who cares about Vasiljevs now...