Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lionas hokeja komanda neturpinās sadarbību ar vārtsargu Jučeru

Krišs Upenieks

Lionas hokeja komanda neturpinās sadarbību ar vārtsargu Jučeru
Māris Jučers
Foto: liguemagnus.com

LETA. Francijas augstākās hokeja līgas komanda Lionas "Lions" neturpinās sadarbību ar latviešu vārtsargu Māri Jučeru, piektdien paziņoja klubs.

Pašlaik 30 gadus vecais Jučers šajā sezonā regulārajā čempionātā 32 spēlēs vidēji ielaida 3,17 vārtus un atvairīja 88,9% metienu. Savukārt izslēgšanas turnīrā viņš laukumā bija vienā mačā, kurā ielaida piecus vārtus.

Jučers janvārī Lionas hokejistiem palīdzēja triumfēt Francijas kausa izcīņā, finālmačā nostāvot "sausā" un tiekot atzīts par spēles vērtīgāko hokejistu.

Tiesa, "Lions" nolēmusi neturpināt sadarbību ar Jučeru, taču tajā pat laikā apsveic latviešu vārtsargu ar izsaukumu uz valstsvienību.

"Lions" regulārajā čempionātā ieņēma piekto vietu, bet izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā ar 2-4 atzina Amjēnas "Gothiques" pārākumu.

Šajā sezonā Lionas komandas kreklā spēlēja arī latviešu aizsargs Renārs Demiters un Artūrs Mickevičs.

Jučers Lionas komandas rindas papildināja starpsezonā. Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja Polijas vienību Novi Targas "MMKS Podhale", bet pirms tam divas sezonas pavadīja Kazahstānas čempionāta vienībā Atirau "Beibarys".

Jučers karjeras laikā pārstāvējis arī Rīgas "Dinamo" komandu, Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) 38 spēlēs vidēji ielaižot 2,78 ripas un atvairot 89,7% metienu.

Latvijas izlases sastāvā Jučers ir piedalījies trijos pasaules čempionātos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-04-05 18:07, pirms 7 gadiem
Beigaas vel aizbrauks uz PČ kā trešais numurs!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-05 18:12, pirms 7 gadiem
raivis77 rakstīja: Beigaas vel aizbrauks uz PČ kā trešais numurs!
domā, viņš labāks vārtsargs par Čalpu un Petku?

  +2 [+] [-]

, 2018-04-05 19:44, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: domā, viņš labāks vārtsargs par Čalpu un Petku?
Neticu arī, ka būtu sliktāks! Arī pieredzes bišķi vairāk gan izlasē, gan kopumā! Vismaz ir profs nevis pusamatieris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-04-05 22:28, pirms 7 gadiem
raivis77 rakstīja: Beigaas vel aizbrauks uz PČ kā trešais numurs!
Par GK trūkumu nevajadzētu sūdzēties! Tagad vēl ir tikai sagatavošanās posms. Uz čempi aizbrauks Elvis. Par Punnenovu un Kalniņu vēl nekas nav skaidrs Kalniņš gan visticamāk nebūs! Kivlenieks varētu atbraukt! Gudijs ar šogad varētu būt palīgs. Par GK līniju neuztrauktos! Jučeru gribētos redzēt atpakaļ OHL, bet nu ja grib kā profesionālis turpināt, tad OHL diez ko daudz nenopelnīsi!!! Francija, Austrija, Itālija ticamākie varianti. Varbūt Kazahstāna vai Polija...Redzēs kur ceļi aizvedīs, bet nu veiksmi