Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugers un Balcers klusē, Rubīnam +1, Kivlenieks nespēlē

Bļugers un Balcers klusē, Rubīnam +1, Kivlenieks nespēlē
Matīss Kivlenieks šonakt palika rezervē
Foto: https://www.clevelandmonsters.com

Aizvadītajā naktī neviens no laukuma hokejistiem nav ticis pie rezultativitātes punktiem dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās, bet vārtsargs Matīss Kivlenieks palika rezervē.

Teodora Bļugera „Penguins” pēcspēles metienu sērijā piekāpās „Admirals” ar 2:3. Pirmajā periodā pingvīniem piederēja pārsvars metienos 20:5, lai gan pēc 20 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 1:1. Latviešu uzbrucējs mača laikā atzīmējās ar vienu metienu. Šosezon Bļugers aizvadījis 51 spēli, gūstot 13 vārtus un 17 reizes rezultatīvi piespēlējot partneriem.

Rūdolfs Balcers nebija rezultatīvs „Barracuda” panākumā pēcspēles metienu sērijā pār „Reign” – 2:1, izdarot vienu metienu pa vārtiem. Pēdējā laikā uzbrucējs nav īpaši rezultatīvs, desmit mačos sakrājot trīs (2+1) punktus, bet pēc sezonas laikā aizvadītajām 51 spēlēm Balcera kontā ir 14 vārti un 20 piespēles. Savukārt Matīsa Kivlenieka pārstāvētā „Monsters” papildlaikā pārspēja „Roadrunners” ar 3:2, bet latviešu vārtsargs palika rezervē.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kristiāns Rubīns tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1 „Tigers” uzvarā pār „Ice” ar 4:3. Šī bija 54. spēle aizsargam šajā sezonā, aizsargs guvis sešus vārtus un atdevis 19 piespēles.

Tikmēr Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles „Capitols” ar 2:6 atzina „Gamblers” pārākumu, latviešu uzbrucējam maču noslēdzot ar -1. Sezonas laikā Egle guvis 11 vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis aizvadot 39 spēles.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
WHL Network
USHL

  +1 [+] [-]

, 2018-03-05 09:05, pirms 7 gadiem
raustīšana "uz augšu uz leju" nevienam par labu nenāk.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-05 10:10, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: raustīšana "uz augšu uz leju" nevienam par labu nenāk.
Šeit jāmin vēl viens apstāklis, pret Keinu Šarki aizmainīja Balcera maiņas partneri O'Riganu, kuram bija 25 punkti 31 spēlē pieļauju, tas Balcera rezultatitvitātei arī par labu nav nācis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja