Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Spruktam vārti, Vasiļjevam divas piespēles, Jasam un Gipteram pa vienai

Agris Suveizda

Spruktam vārti, Vasiļjevam divas piespēles, Jasam un Gipteram pa vienai
Herberts Vasiļjevs
Foto: Dirks Johmans

Eiropas hokeja līgās pie rezultativitātes punktiem tikuši latviešu spēlētāji. Ar vārtiem atzīmējās Jānis Sprukts, bet divreiz asistēja Herberts Vasiļjevs.

Vācija

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Krēfeldes "Pinguine" uzvaru pār "Wild Wings" (4:2) palīdzēja kaldināt Herberts Vasiļjevs, kurš asistēja divos pēdējos vārtu guvumos, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jau 38. sekundē pie rezultatīvas piespēles tika Arvīds Reķis, kura pārstāvētā Augsburgas "Panther" ar 3:1 apspēlēja "Ingolstadt". Reķim arī pozitīvs lietderības koeficients +1. Augsburga un Krēfelde kārtu līdz regulārās sezonas beigām 14 komandu konkurencē ieņem 12. un 13. vietu. Vasiļjevs 51 mačā sakrājis 38 (11+27) punktus, bet Reķis 44 spēlēs ticis pie deviņiem (2+7) punktiem.

Čehija

Regulāro sezonu ar uzvaru noslēdza Zlīnas PSG, kas viesos ar 4:2 pārspēja Brno "Kometa". Roberts Bukarts laukumā bija 15 minūtes un 37 sekundes, izdarīja trīs metienus, nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Karlovi Varu "Energie" izbraukumā ar 2:6 piekāpās Liberecas "BiliTygri. Jēkabs Rēdlihs spēlēja 11 minūtes un 19 sekundes, nopelnīja četras soda minūtes (divi abpusējie noraidījumi) un negatīvu lietderības koeficientu -2 un izpildīja divus spēka paņēmienus. PSG regulāro sezonu noslēdza septītajā vietā, bet "Energie" – pēdējā. Bukarts 35 spēlēs sakrāja 31 (19+12) punktus un neitrālu lietderības koeficientu, bet Rēdlihs 31 mačā tika pie trim piespēlēm un negatīva koeficienta -3.

Slovākija

Slovākijas Ekstralīgas regulārās sezonas priekšpēdējā spēlē "Martin" (Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Koba Jass) latviešu hokejistu duelī ar 5:0 sagrāva "Zvolen" (Jānis Andersons, Renārs Demiters). Devītajā minūtē vairākumā rezultātu atklāja Sprukts (šosezon 11 spēlēs trīs vārti un trīs piespēles), bet Jass (40, 2+18), uz noraidīto soliņa esot Andersonam, vairākumā asistēja ceturtajos vārtos. Cipulim pozitīvs lietderības koeficients +1, Spruktam, Jasam un Andersonam neitrāls, bet Demiteram negatīvs -1. Rezultatīvu piespēli nopelnīja arī Mārtiņš Gipters (54, 4+10), kurš vairākumā asistēja "Pieštany" uzvarā pār "Poprad" (4:3, bullīšos). Edgars Brancis nespēlēja.

Baltkrievija, Dānija

Baltkrievijas Ekstralīgas pusfinālā iekļuva "Gomel", kas sērijas sestajā mačā ar 2:0 pārspēja Žlobinas "Metallurg". Edijam Brahmanim neitrāls lietderības koeficients. Dānijas čempionāta ceturtdaļfinālu ar zaudējumu iesāka Olborgas "Pirates", kas ar 0:3 zaudēja regulārās sezonas uzvarētājai "SonderjyskE". Romānam Semjonovam viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Izmantotie resursi:
HC Kometa Brno - PSG Zlín, 04.03.2016 |...
Bílí Tygři Liberec - HC Energie Karlovy Vary,...
Alle DEL-Statistiken - DEL.org
Alle DEL-Statistiken - DEL.org
Hockey.by
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
HOKEJ.sk :: Tipsport Liga 53. kolo: MHC Martin...
:: ŠHK 37 Piešťany ::

     [+] [-]

, 2016-03-05 01:30, pirms 9 gadiem
Kāpēc Rīgas Dinamo neizveidot savu latviešu klubu ar latviešu spēlētājiem? Reku, šitos visus latviešus, kas spēlē Eiropas līgās, lai nāk uz RD, izveidos klubu normālu bez ārzemniekiem, dabūs latviešu treneri, un būs 3x vieglāk strādāk, tik ja čekists Savickis protams iebildīs.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 01:56, pirms 9 gadiem
hehe, naivā kepka

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 02:12, pirms 9 gadiem
RahX rakstīja: Kāpēc Rīgas Dinamo neizveidot savu latviešu klubu ar latviešu spēlētājiem? Reku, šitos visus latviešus, kas spēlē Eiropas līgās, lai nāk uz RD, izveidos klubu normālu bez ārzemniekiem, dabūs latviešu treneri, un būs 3x vieglāk strādāk, tik ja čekists Savickis protams iebildīs.
Pamēģini dabūt Herbi no Vācijas prom...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-05 12:51, pirms 9 gadiem
RahX rakstīja: Kāpēc Rīgas Dinamo neizveidot savu latviešu klubu ar latviešu spēlētājiem? Reku, šitos visus latviešus, kas spēlē Eiropas līgās, lai nāk uz RD, izveidos klubu normālu bez ārzemniekiem, dabūs latviešu treneri, un būs 3x vieglāk strādāk, tik ja čekists Savickis protams iebildīs.
Bez čekista liekas tev pašam pliks dibens

     [+] [-]

, 2016-03-05 13:01, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Herbi vajag pierunāt spēlēt uz PČ
pierunāt?! ok, pierunās... atslidos. vajag lai pats raujās un plēšās.