Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis nomaina Dežardēnu un ielaiž trīs vārtus mazākumā

Rolands Eliņš

Gudļevskis nomaina Dežardēnu un ielaiž trīs vārtus mazākumā
"Crunch" vārtos cīnās Kristers Gudļevskis
Foto:Boltprospects.com

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis Sirakūzu „Crunch” AHL maču pret Binghemptonas „Senators” uzsāka rezervē, taču spēles vidū devās laukumā un atvairīja 14 no 17 pretinieku metieniem, kas gan neglāba no zaudējuma papildlaikā 5:6.

Crunch” vārtos šoreiz sākumsastāvā sūtīja 28 gadus veco kanādieti Sedriku Dežardēnu, taču pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem 24. minūtē viņš tika nomainīts pret Kristeru Gudļevski. Rezultāts tobrīd bija 3:3.

Gudļevskis savus vārtus atlikušajā perioda daļā nosargāja neskartus, taču trešā perioda sākumā „Crunch” sava spēlētāja Sedrika Paketa rupjības dēļ spēlēja mazākumā, kas noveda pie tā, ka Gudļevskis 34 sekunžu intervālā bija spiests kapitulēt divas reizes.

„Crunch” gan līdz pamatlaika beigām panāca 5:5, taču astoņas sekundes „Senators” vārtsargā tika iegrūsts Sirakūzu uzbrucējs Evans Rankins, kurš par to saņēma noraidījumu. Tas izrādījās liktenīgs, jo papildlaika otrajā minūtē „Senators” vairākumā atkal pārspēja Gudļevski un uzvarēja ar 6:5.

Gudļevskis nospēlēja gandrīz 38 minūtes un atvairīja 14 no 17 pretinieku metieniem, visus trīs vārtus ielaižot, kad komanda spēlēja mazākumā. Dežardēna statistika līdzīga, proti, 23 minūtēs atvairīti 12 no 15 metieniem un divi ielaisti mazākumā.

Interesanti, ka pirms spēles „Crunch” bija viena no statistiski labākajām komandām skaitliskajā mazākumā izbraukuma spēlēs, bet šonakt tās pretinieki izmantoja piecas no septiņām vairākuma iespējām, tiesa, „Crunch” vienus no saviem vārtiem guva mazākumā. Savu nākamo maču Sirakūzu komanda aizvadīs naktī uz ceturtdienu.

Rietumu hokeja līgā savstarpēju maču aizvadījušas Roberta Lipsberga un Edgara Kuldas komandas, tiesa, no intrigas šajā spēlē nebija ne smakas, jo Kuldas „Oil Kings” uzvarēja ar 7:0. Pats Kulda punktus gan neguva un izcēlās vien ar divām soda minūtēm, bet Lipsbergam negatīvs lietderības koeficents -1. Uzvaru guvusi Rikarda Bukarta „Wheat Kings”, kura ar 4:3 pieveica „Pats” vienību. Bukarts atzīmējās ar rezultatīvu piespēli pirmo vārtu guvumā un nopelnīja vienu noraidījumu.

Pie panākuma Kvebekas junioru līgā ticis Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja savai „Armada” vienībai gūt uzvaru ar 3:1. Jevpalovs maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Austrumkrasta hokeja līgā savu otro spēli aizvadījis Ēriks Ševčenko, kurš pēc lieliskās debijas (divi vārti, viena piespēle) šonakt izjutis zaudējuma smagumu. Viņa Sanfrancisko „Bulls” piedzīvoja sakāvi ar 0:5, bet Ševčenko spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu un divām soda minūtēm.

Savukārt NAHL Kristapa Bazeviča „Wichita Falls” cietusi zaudējumu pret „Topeka” komandu, bet Latvijas hokejists ar ierakstiem statistikas ailēs neatzīmējās. Šajā pašā līgā Kristofers Bindulis (rezultatīva piespēle, +1) un Bruno Birzītis (+1) sekmējuši Sū „Eagles” uzvaru ar 3:2.

Rezultatīva piespēle arī Ralfa Freiberga kontā NCAA turnīrā, kurā viņa "Falcons" izcīnīja uzvaru 4:1. Freibergam arī lielisks lietderības koeficents, proti, plus trīs.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Roster
WHL Network
QMJHL Network
| North American Hockey League | NAHL

  +4 [+] [-]

, 2014-01-05 09:02, pirms 11 gadiem
Atkal 3 ripas. Priekš statistikas tas nekam neder. Lielos rezultātos vārtsargam ir jābūt tam, kas nostāv uz galvas un izvelk komandu, jo uzbrucējiem mazrezultativitāti pārmest nevar, nezaudēja jau ar 2:1.

     [+] [-]

, 2014-01-05 10:03, pirms 11 gadiem
tikpat labi tas lielais uzbrucēju iemesto golu skaits nozīmē to, ka spēlēja bez aizsardzības. tā ka, neredzot spēli vai vismaz iemestos golus, nevar spriest, kā Gudļevskis nospēlēja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-05 10:08, pirms 11 gadiem
Varbut tas ko teikšu daudziem nepatiks, bet pašlaik gudija atdeve ir diezgan zema. Ja viena spele vins var nostāvēt kaut cik labi tad cita viņš nostav galīgi garām un tās galīgi garam spēles pēdējā laika posmā viņam ir diezgan daudz. Un runājot par olimpiādi tad dotajā brīdī es vinu redzu aiz Masaļska un iespejams pat aiz Merzļikina. Iespējams Tampas vadībai viņu vajadzēja vēl pāris mēnešus paturēt ECHL lai viņš vairāk pierod pie Ziemeļamerikas hokeja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-05 11:14, pirms 11 gadiem
goriks rakstīja: Varbut tas ko teikšu daudziem nepatiks, bet pašlaik gudija atdeve ir diezgan zema. Ja viena spele vins var nostāvēt kaut cik labi tad cita viņš nostav galīgi garām un tās galīgi garam spēles pēdējā laika posmā viņam ir diezgan daudz. Un runājot par olimpiādi tad dotajā brīdī es vinu redzu aiz Masaļska un iespejams pat aiz Merzļikina. Iespējams Tampas vadībai viņu vajadzēja vēl pāris mēnešus paturēt ECHL lai viņš vairāk pierod pie Ziemeļamerikas hokeja.
Ja Sirakūzām viņu nevajadzētu, tad viņš tur nebūtu.

     [+] [-]

, 2014-01-05 13:44, pirms 11 gadiem
Starp citu, Sū Eagles komandā spēlē arī Sandis Zolmanis, kurš spēlē guva komandas 1. vārtus. (1 + 0 , 5 metieni, koef. +1)
USHL līgā spēli aizvadīja arī Haralda Egles pārstāvētā Muskegon Lumberjacks komanda, kas piedzīvoja zaudējumu 4:2 Sioux City Musketeers. H.Egle spēlei netika pieteikts.
Vēlējums raksta autoram - faktiem jābūt precīziem un pilnīgiem !

     [+] [-]

, 2014-01-05 14:33, pirms 11 gadiem
Bēdīgi , bet manuprāt tas viss ir dēļ caurumainās Crunch aizsardzības , cik ir redzēts tad tur aizsargi neiespringst !

  +1 [+] [-]

, 2014-01-05 14:46, pirms 11 gadiem
Nebija bēdīgi, Gudijs izvilka tādus, kurus varēja, tos kurus ielaida, tā aizsargu vaina un ja būtu izvilcis tad būtu top save. Vienīgi pēdējie vārti uz viņa sirdsapziņas. Ir ok, būs mums labs, cerams, NHL vārtsargs

     [+] [-]

, 2014-01-05 18:52, pirms 11 gadiem
Tāds pats caurums kāds Māris

     [+] [-]

, 2014-01-05 18:53, pirms 11 gadiem
olispolis rakstīja: Nebija bēdīgi, Gudijs izvilka tādus, kurus varēja, tos kurus ielaida, tā aizsargu vaina un ja būtu izvilcis tad būtu top save. Vienīgi pēdējie vārti uz viņa sirdsapziņas. Ir ok, būs mums labs, cerams, NHL vārtsargs
Nhl tāds neder