Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mitenam 38 atvairīti metieni un uzvara, Brantam piespēle un 9:1

Agris Suveizda

Mitenam 38 atvairīti metieni un uzvara, Brantam piespēle un 9:1
Mareks Mitens. Foto: Adirondack Thunder

Ziemeļamerikas hokeja līgās šonakt spēlēja arī Mareks Mitens, Harijs Brants, Raivis Ansons, Anrī Ravinskis, Daniels Mūrnieks un Bogdans Hodass.

• ECHL 38 no 40 metieniem atvairīja Mareks Mitens, palīdzot Adirondaka "Thunders" ar 3:2 pārspēt Vusteras "Railers", kas divreiz atspēlējās, tomēr trešo reizi to paveikt nespēja.

• Kvebekas Junioru hokeja līgā graujošu uzvaru svinēja Akadī-Batērstas "Titan", kas ar 9:1 sakāva Keipbretonas "Eagles". Pēc septiņu spēļu pauzes pie punkta tika aizsargs Harijs Brants, kurš izdarīja rezultatīvu piespēli, sakrāja pozitīvu lietderību +3 un izpildīja trīs metienus. Sezonā Brantam 24 spēlēs septiņi (1+6) punkti un pozitīva lietderība +3. Tikai vienus vārtus uzvarā guva Bekomo "Drakkar" (Raivis Ansons pa vārtiem nemeta), savukārt Blenvilas-Buābriānas "Armada" ar 3:6 zaudēja Sentdžonas "Sea Dogs". Anrī Ravinskim divi metieni, divi spēka paņēmieni un negatīva lietderība -1.

• Rietumu hokeja līgā smagu zaudējumu piedzīvoja Medisinhetas "Tigers", kas ar 2:8 kapitulēja Edmontonas "Oil Kings". Aizsargam Bogdanam Hodasam četri metieni, negatīva lietderība -2 un divas soda minūtes.

• Savienoto Valstu Hokeja līgā no latviešu leģiona šonakt spēlēja vienīgi Daniels Mūrnieks, kuram negatīva lietderība -1 Sīdarrepidsas "RoughRiders" neveiksmē pret Muskegonas "Lumberjacks" (2:4). Tāpat kā viņa komandas biedri Martins Laviņš un Bruno Brūveris un vēl virkne šīs līgas pārstāvju, arī Mūrnieks ir iekļauts Latvijas U20 izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā pasaules čempionātam IA divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/43d...
https://whl.ca/gamecentre/1018098/b...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2885...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2878...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2881...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...

     [+] [-]

, 2021-12-04 10:55, pirms 2 gadiem
Mitenu uz Dinamo Rīga, būtu labs #2 kīpers

     [+] [-]

, 2021-12-04 12:48, pirms 2 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Mitenu uz Dinamo Rīga, būtu labs #2 kīpers
gribēja, bet bija ar līgumu.