Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergs ECHL ar rezultatīvu piespēli palīdz komandai uzvarēt

Krišs Upenieks

Freibergs ECHL ar rezultatīvu piespēli palīdz komandai uzvarēt
Ralfs Freibergs
Foto: www.ontarioreign.com

Ar septīto rezultativitātes punktu šajā Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) regulārajā sezonā izcēlies latviešu aizsargs Ralfs Freibergs, bet Toledo ''Walleye'' visā spēlē svinēja uzvaru ar 4:2.

Aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Toledo ''Walleye'' šonakt spēlēja pret ''Fuel'' hokejistiem. Lai gan pēc 20 nospēlētām minūtēm Toledo komanda bija iedzinējos ar 0:1, spēles turpmākajā gaitā laukumā dominēja ''Walleye'' un noslēgumā guva itin pārliecinošu uzvaru ar 4:2.

Freibergs izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas otrajā vārtu guvumā spēles 38. minūtē, kad komanda pirmo reizi izvirzījās vadībā (2:1). Ralfa kontā arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens. Šosezon 16 spēlēs Freibergam septiņas rezultatīvas piespēles.

Pagalam neveiksmīga spēle Roberta Lipsberga pārstāvētajai Jūtas ''Grizzlies'', kas bez variantiem piekāpās Tulsas ''Oilers'' - 1:5. Latviešu uzbrucējam spēlē divi metieni pa pretinieku vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. Jūtas komandas sastāvā Robertam šī bija tikai trešā spēle un pirmā, kurā latviešu uzbrucējam neizdevās tikt pie vārtu guvuma.

Izmantotie resursi:
echl.com/

     [+] [-]

, 2015-12-04 19:32, pirms 9 gadiem
Jābalso par Ķēniņu all star!