Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Mača liktenis tika izšķirts jau pirmajā periodā"

Jānis Celmiņš

Daugaviņš: "Mača liktenis tika izšķirts jau pirmajā periodā"
Kaspars Daugaviņš

Pēc Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēles, kurā Kaspars Daugaviņš guva savus otrs vārtus sezonā, bet viņa pārstāvētā komanda Binghemptonas ''Senators'' komanda, ar 2:4 piekāpās Skrantonas ''Penguins'', latviešu hokejists paudis, ka mača liktenis ticis izšķirts jau mača pirmajā periodā.

Jau ziņojām, ka zaudējumu izbraukumā aizvadītās nakts AHL spēlē piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binghemptonas ''Senators'' komanda, kas ar 2:4 piekāpās AHL spēcīgākajai komandai - Skrantonas ''Penguins''. Latviešu hokejists guva savus otros vārtus šajā sezonā.

"Sākām pārāk mierīgi, nebija viegli, jo pirms nedēļas savā laukumā viņus pratām uzvarēt," pēc spēles pauda Daugaviņš. "Viņiem (pretiniekiem) labā atmiņā bija šī spēle pirms nedēļas un viņi devās laukumā ar dubultu sparu. Viņi burtiski lidoja, tāpēc spēlēt bija īpaši grūti. Mača iznākums tika izšķirts jau spēles pirmajā periodā, kad viņi guva divus ātrus vārtus," skaidroja latviešu hokejists.

Spēli Kaspars noslēdza ar lietderības koeficientu (+1), kas bija dalīts labākais rādītājs ''Senators'' sastāvā. šosezon - 19 mačos latvietis atzīmējies ar diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
pressconnects.com | Press & Sun-Bulletin |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-04 19:06, pirms 13 gadiem
phKRII rakstīja: ja ir rezultāts 2:0, kopškuriem laikiem tas jav skaitaas kaa speeles liktenis ir izkirts [pirmajaa periodaa] .
izlasot virsrakstu nodomāju tieši to pašu