Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanis asistē uzvaras vārtu guvumā, Ķēniņam piespēle "Lions" panākumā

Brahmanis asistē uzvaras vārtu guvumā, Ķēniņam piespēle "Lions" panākumā
HK ''Gomel'' kapteinis Edijs Brahmanis
Foto: hcgomel.by

Oļega Šišļaņņikova un Gata Sprukta piespēles nepalīdzēja „Kitzbuheler” Alpu Hokeja līgas spēlē, savukārt pateicoties Edija Brahmaņa piespēlei „Gomel” ar 1:0 uzvarēja „Khimik”. Šveicē piespēle arī Ronaldam Ķēniņam.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) Krasnojarskas „Sokol” pārspēja Penzas „Dizel” ar 2:0. Artūrs Ozoliņš laukumā pavadīja 21:32 minūti, divas reizes meta pa vārtiem un ar rezultativitāti neatzīmējās. Aizvadītajos 20 mačos uzbrucējs guvis piecus vārtus, atdevis septiņas piespēles un ir otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Edija Brahmaņa „Gomel” ar 1:0 izcīnīja uzvaru pār „Khimik”. Vienīgie vārti tika gūti tieši pēc latviešu uzbrucēja piespēles. Līdz ar to Brahmanim izdevies pārtraukt bezpunktu sēriju, kas ilga septiņas spēles. Pagaidām „Gomel” kapteinis guvis četrus vārtus un atdevis četras piespēles 17 čempionāta cīņās.

Šveices NLA šodien tikās divas latviešu vārtsargu pārstāvētās komandas – „Tigers” un „Lugano”. Taču Ivara Punnenova un Elvja Merzļikina savstarpējā cīņa izpalika, jo „Lugano” vārtus sargāja Daniels Manzato. „Tigers” piedzīvoja zaudējumu ar 2:4, bet Punnenovs atvairīja 27 no 30 metieniem – ceturtā ripa ielidoja jau tukšos vārtos.

Citā līgas mačā Cīrihes „Lions” uzvarēja „Kloten” ar 5:3. Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 16:05 minūtes un atzīmējās ar vienu piespēli, gūstot piekto rezultativitātes punktu šosezon. Šosezon uzbrucējs guvis tikai vienus vārtus.

Alpu Hokeja līgas spēlē „Kitzbuheler” ar 3:6 atzina „Broncos” pārākumu. Abiem latviešu uzbrucējiem zaudētāju rindās pa vienai rezultatīvai piespēlei, taču negatīvs lietderības koeficients - Oļegam Šišļaņņikovam -1, Gatim Spruktam -3. Šajā sezonā Spruktam ir pieci vārti un četras piespēles, bet Šišļaņņikovam četri vārti un septiņas piespēles.

Lielbritānijas elites hokeja līgā Edinburgas „Capitals” turpina zaudēt visiem pēc kārtas, šodien pastarīte piekapās Glāzgovas „Braehead Clan” ar 2:5. Rihards Grigors palika bez punktiem, bet Juris Upītis netika iekļauts pieteikumā. Ervīns Muštukovs atvairīja 24 no 27 metieniem „Steelers” zaudējumā pret „Devils”, bet Ričarda Birziņa „Fife Flyers” ar 2:4 zaudēja „Giants”, pašam aizsargam nepiedaloties neviena no vārtu guvumiem.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины
https://www.sihf.ch/de/national-lea...
erstebankliga.at
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats