Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijeviem uzvara Tjumeņā

Andrejs Siliņš

Tambijeviem uzvara Tjumeņā
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Piektdien pie uzvaras Krievijas augstākajā hokeja līgā (VHL) tika Leonīda Tambijeva trenētā un Kirila Tambijeva pārstāvētā Sanktpēterburgas "Dynamo", kas izbraukumā Sibīrijā ar rezultātu 3:1 apspēlēja Tjumeņas "Rubin".

Centra uzbrucējs Kirils Tambijevs uz ledus bija 17 minūtes un 44 sekundes, to laikā zaudējot abos iemetienos un saņemot divas soda minūtes (21 sekundi pirms mača beigām noraidījums par sitienu pretiniekam ar nūju). Kirils gan spēja sakrāt pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Leonīda Tambijeva trenētā "Dynamo" šajā sezonā 19 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras un ar 29 punktiem pagaidām ieņem 14. pozīciju turnīra tabulā. Izbraukumu tūre turpināsies Čeļabinskā pret "Chelmet" svētdien, bet otrdien šajā izbraukumu tūrē pēdējā spēle pret Orskas "Yuzhny Ural".

Kirils Tambijevs šajā sezonā aizvadījis astoņas spēles un guvis vienus vārtus, kā arī ticis pie trim rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-11-04 21:47, pirms 8 gadiem
Biju jau aizmirsis par šo cilvēku, taču te pēkšņi žurnālists, kuram laikam nav ideju ko uzrakstīt, pēkšņi izšauj ar reti interesantu rakstu! ...un tieši par šo personību.