Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E.Kulda gūst divus vārtus un palīdz "Berani Zlin" sagraut Slovākijas "Zvolen"

E.Kulda gūst divus vārtus un palīdz "Berani Zlin" sagraut Slovākijas "Zvolen"
Edgars Kulda
Foto: hokej.zlin.cz

Pārbaudes mačā starp Čehijas „Berani Zlin” un Slovākijas "HKM Zvolen" uzvaru svinēja Edgara Kuldas vienība no Zlinas, uzbrucējam gūstot divus vārtus.

Kamēr Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāts jau ir sācies, Čehijas līgas komandas vēl aizvada pēdējās pārbaudes spēles. Vienā no tām Zlinas „Berani” ar 6:1 sagrāva Slovākijas vienību Zvolenas. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem atzīmējās uzbrucējs Edgars Kulda, bet aizsargs Ralfs Freibergs pie punktiem netika. Kulda guva komandas otros (uzvaras) vārtus pirmā perioda beigās, ka arī iemeta sesto ripu pretinieku vārtos trešajā periodā.

Jaunākais no brāļiem Kuldām pievienojās Zlinai šajā vasarā pēc trīs gadiem Rīgas „Dinamo”. Edgars vairākkārt atzīmējās ar vārtu guvumiem pārbaudes mačos. Iepriekšējās trīs sezonās Zlinā spēlēja cits latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš divus gadus pēc kārtas kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju regulārajā čempionātā.

Čehijas čempionāts sāksies 14. septembrī. Jau pirmajā kārtā „Berani” ar Kuldu un Freibergu uzņems Roberta Bukarta jauno komandu „Očelari”.

     [+] [-]

, 2018-09-05 13:06, pirms 6 gadiem
Uh, kur strauji līmenis palēcies Kuldam! Tad jau pēc gada NHL komandas rindā uz viņu stāvēs.