Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Servette" pagarina līgumu arī ar Smirnovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Servette" pagarina līgumu arī ar Smirnovu
Deniss Smirnovs. Foto: gshc.ch

LETA. Šveices augstākās hokeja līgas (NL) klubs Ženēvas "Servette" pagarinājis līgumu ar latviešu uzbrucēju Denisu Smirnovu, ziņo klubs.

Vienošanās ar 22 gadus veco Smirnovu, kurš var spēlēt ar Šveices licenci, pagarināta līdz nākamās sezonas beigām. Ženēvas klubā viņš ir no 15 gadu vecuma un pavadīs devīto sezonu, trešo profesionāļa statusā.

Smirnovs ir divkārtējs Šveices U-20 čempions un NL sevi pieteica gana ražīgi, 2019./2020. gada sezonā 46 spēlēs gūstot astoņus vārtus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles. Kopumā Smirnovs 141 NL spēlē guvis 13 vārtus un izdalījis 23 rezultatīvas piespēles.

Smirnovs pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases un februārī nacionālās valstsvienības sastāvā spēlēja Pekinas olimpisko spēļu turnīrā.

Pagājušajā nedēļā "Servette" uz vienu sezonu pagarināja līgumu arī ar latviešu aizsargu Sandi Smonu. Ženēvas kluba paspārnē ir arī uzbrucējs Nils Sējējs un aizsargs Nauris Sējējs.

"Servette" ar 73 punktiem 47 spēlēs ieņem astoto vietu NL kopvērtējuma tabulā.