Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistu "Saryarqa" nenosargā pārsvaru Kontinentālā kausa fināla sākumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas hokejistu "Saryarqa" nenosargā pārsvaru Kontinentālā kausa fināla sākumā
Edgars Siksna. Foto: saryarka-hc.kz

IIHF Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīru Dānijas pilsētā Olborgā ar panākumu iesākusi Polijas vicečempione Krakovas "Cracovia", kas atspēlējās un ar 2:1 pieveica trīs Latvijas hokejistu pārstāvēto Karagandi "Saryarqa".

Kazahstānas čempionvienību pārstāvošie aizsargs Edgars Siksna, kā arī uzbrucēji Deniss Fjodorovs un Daņila Larionovs šovakar palika gan bez rezultativitātes punktiem, gan bez soda minūtēm.

Mača pirmajā periodā Mihails Rahmanovs "Saryarqa" vienību izvirzīja priekšgalā, tomēr otrajā trešdaļā "Cracovia" guva divus vārtus pēc kārtas, pārņemot un pēcāk neizlaižot vadību.

Turnīra atlikušajā daļā "Cracovia" un "Saryarqa" pa reizei spēkosies pret Dānijas klubu Olborgas "Piartes". Sākotnē finālturnīrā bija paredzēts piedalīties arī Baltkrievijas vienībai "Gomel", taču Krievijas un Baltkrievijas iebrukuma Ukrainā dēļ klubs tika diskvalificēts.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2022...

     [+] [-]

, 2022-03-05 00:29, pirms 2 gadiem
Ak tad blr jau ir iebrukuši

     [+] [-]

, 2022-03-05 07:49, pirms 2 gadiem
Kazahs arī derēja izmest no aprites sportā un politikā.