Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulim pirmās zvaigznes gods, uzvaras vārti arī Tralmakam, latvieši soļo tālāk NCAA

Agris Suveizda

Bindulim pirmās zvaigznes gods, uzvaras vārti arī Tralmakam, latvieši soļo tālāk NCAA
Kristofers Bindulis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ziemeļamerikā latviešu hokejistu pārstāvētās komandas šonakt aizvadīja spēles AHL, ECHL, OHL, WHL un NCAA līgās.

ECHL rezultatīvi turpina spēlēt 22 gadus vecais aizsargs Kristofers Bindulis, kurš pagarinājuma piektajā minūtē nodrošināja Dienvidkarolīnas "Stingrays" uzvaru izbraukumā pār Tolīdo "Walleye" (2:1). Bindulim arī viens metiens, pozitīva lietderība +1 un pirmās zvaigznes gods. Pēdējās sešās spēlēs Bindulis sakrājis četrus (1+3) punktus, bet sezonā viņam 31 spēlē 14 (4+10) punkti.

NCAA konferences izslēgšanas spēļu pirmo kārtu pārvarēja trīs latviešu pārstāvētās komandas. "American International" nenoturēja 2:0 un 3:2 pārsvaru, tomēr ar 4:3 otrajā pagarinājumā apspēlēja "Niagara" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Jānim Jakam četri metieni un rezultatīva piespēle otrajā vārtu guvumā. Ar 2-0 sērijā uzvarējusi arī "Quinnipiac", kas ar 4:1 pārspēja "Yale". Kārlim Čukstem pozitīva lietderība +1. Pie otrās uzvaras divās spēlēs tika arī "Maine", kas atspēlējās un ar 3:2 pieveica "New Hamsphire". Uzvaras vārtus divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām, vairākumā tobrīd panākot 3:1, guva Eduards Tralmaks, kurš izdarīja piecus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Amerikas Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas savā laukumā ar rezultātu 0:3 atzina Rokfordas "IceHogs" pārākumu. Teodors Bļugers izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, esot laukumā pēdējos ielaistajos vārtos. Tikmēr Bridžportas "Sound Tigers" izbraukumā ar 4:2 apspēlēja Belvilas "Senators". Kristers Gudļevskis, kurš labi aizvadīja iepriekšējās spēles, šoreiz palika rezervē.

Ontārio Hokeja līgā trīs metienus izdarīja Renārs Krastenbergs, bet viņa pārstāvētā Ošavas "Generals" ar 1:4 piekāpās Hamiltonas "Bulldogs". Rietumu hokeja līgā "Tigers" ar 6:1 sakāva "Rebels", savukārt Kristiāns Rubīns atzīmējās ar diviem metieniem un pozitīvu lietderību +2. Savienoto Valstu Hokeja līgā Medisonas "Capitals" ar 1:2 piekāpās Jangstaunas "Phantoms". Verneram Eglem trīs metieni pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://www.echl.com/stats/game-cen...
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ncaa.com/game/icehockey...
https://www.ncaa.com/game/icehockey...

     [+] [-]

, 2018-03-04 11:18, pirms 7 gadiem
Cik NCAA kārtas līdz galvenajiem play off mūsējiem vēl jāpārvar?

     [+] [-]

, 2018-03-04 11:22, pirms 7 gadiem
Un kur var atrast info pret ko mūsējiem tālāk jāspēlē plovos?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 17:32, pirms 7 gadiem
marko_polo rakstīja: Un kur var atrast info pret ko mūsējiem tālāk jāspēlē plovos?
teorētiski visai infai vajadzēja būt ncaa.com, taču attiecībā uz PO tur vēl joprojām ir pērnā gada informācija...
pagaidām tuvākās spēles atrast var: Welcome to collegehockeystats.net (Čukste, Tralmaks un Jaks savus nākamos pretiniekus uzzinās tikai pēc ši vakara spēlēm).

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 17:39, pirms 7 gadiem
marko_polo rakstīja: Cik NCAA kārtas līdz galvenajiem play off mūsējiem vēl jāpārvar?
to, diemžēl, var atrast tikai katras komandas mājas lapā, tikai par katru konkrēto komandu:
- Egle: clarksonathletics.com
- Čukste: quinnipiacbobcats.com
- Jaks: aicyellowjackets.com
- Tralmaks: goblackbears.com .