Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam divas rezultatīvas piespēles Zviedrijā, Egle vienreiz asistē Slovākijā

Andris Liepa
Andris Liepa

Dzierkalam divas rezultatīvas piespēles Zviedrijā, Egle vienreiz asistē Slovākijā
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK

Ceturtdien, 3. oktobrī, Slovākijas ekstralīgas mačā pie rezultatīvas piespēles tika latviešu uzbrucējs Haralds Egle, kura pārstāvētā Bratislavas “Slovan” ar 5:1 (0:0, 2:0, 3:1) sakāva hokeja klubu “Poprad”. Savukārt Mārtiņš Dzierkals Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Latviešu uzbrucējs Egle šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, asistējot Ričardam Panīkam “Slovan” pēdējā vārtu guvumā. Tāpat viņš šo spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā jeb SHL pārliecinošu uzvaru savā laukumā izcīnīja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā "Skelleftea AIK" vienība, ar 6:3 (3:1, 1:1, 2:1) pārspēja “Lekslands IF” vienību.

Latviešu uzbrucējs šajā spēlē uz ledus pavadīja 11 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficientu +1.

Citā SHL spēlē Mika Indraša “Byrnas” ar 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) uzveica “Rogle” hokejistus.

Indrašis laukumā bija 17 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Skelleftea AIK" pēc sešām aizvadītajām spēlēm ar 15 punktiem atrodas pašā SHL galvgalī, savukārt “Byrnas” ar septiņiem punktiem četros mačos ir 6. pozīcijā.

     [+] [-]

, 2024-10-03 23:33, vakar
Dzieris ieskrējies