Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs un Ķēniņš zaudē Šveicē, mūsējiem Francijā rezultatīvs vakars

Punnenovs un Ķēniņš zaudē Šveicē, mūsējiem Francijā rezultatīvs vakars
Ronalds Ķēniņš. Foto: HC Lausanne/Instagram

Šovakar latviešu hokejistiem zaudējumi Šveices un Čehijas līgās, taču kārtējais rezultatīvais vakars padevies Francijas leģionāriem.

Šveicē Ronalda Ķēniņa "Lausanne" ar 1:2 piekāpās "Lakers". Kēniņš spēlēja "Lausanne" pirmajā maiņā, laukumā pavadīja 19:15 minūtes (3:38 vairākumā, 2:16 mazākumā), kuru laikā izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem. Latviešu uzbrucējs sešās spēlēs nopelnījis četrus punktus (2+2), savukārt "Lausanne" ar trim uzvarām un trim zaudējumiem ieņem ceturto vietu līgas tabulā.

Citā Šveices čempionāta spēlē uz maiņu laukumā devās Ivars Punnenovs, taču "Tigers" piekāpās "Biel" ar 3:5. Punnevovs laukumā devās trešā perioda sākumā, kad Damjāno Čačo jau bija ielaidis četrus no 19 "Biel" metieniem. Sev atvēlētajā periodā Punnenovs atvarīja piecus no sešiem pretinieku metieniem. Arī "Tigers" sešās spēlēs uzvarējusi trijās spēlēs un zaudējusi tik pat, taču līgas tabulā ieņem septīto vietu.

Čehijas Ekstralīgā Zlīnas " Aukro Berani" piekāpās HC "Vitkovice" ar 0:3. Ralfs Freibergs laukumā pavadīja 18:37, no kurām 03:38 vairākumā un 02:14 mazākumā, veica vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Tikmēr Edgars Kulda laukumā atradās 16:09 minūtes (1:39 vairākumā, 00:02 mazākumā), izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Pēc sešām spēlēm "Aukro Berani" līgas tabulā ieņem 10.vietu, Freibergs izcēlies ar diviem punktiem (0+2), savukārt Kulda ar pieciem (2+3).

Pamatīgu sakāvi Francijā piedzīvojis Ervīns Muštokovs un viņa pārstāvētais "Nice", 0:7 pret "Grenoble". Muštokovs atvairīja 23 no 27 metieniem, taču tam sekoja vārtsargu maiņa. Citā spēlēs latviešiem rezultatīvs sniegums. Ar vārtiem izcelās Sandis Zolmanis, rezultatīvas piespēles Arturam Ševčenko un Rolandam Vīgneram, taču "Mulhouse" pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 piekāpās "Rouen".Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli "Lyon" uzvaru pret "Chamonix" ar 5:3 sekmēja Arturs Mickēvičs, Martins Lavrovs palika bez punktiem. Divas Roberta Jekimova rezultatīvas piespēles palīdzēja "Gap" uzvarēt "Strasbourg" ar 6:4, tikmēr Elvijs Biezais ar punktiem neizcēlās.

Slovākijas "Tipsport liga" piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi "Poprad", kura papildlaikā ar 3:2 pieveica "Jegesmedvek". Arturs Salija spēlēja pirmajā aizsargu pārī, laukumā pavadīja 20:34 minūtes, kuru laikā izdarīja piecus metienus pa vārtiem, taču spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Uzvara arī Jāņa Andersona pārstāvētajai "Nove Zamky" - 1:0 pret "Liptovsky Mikulas". Andersons spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā pavadītajās 19:24 minūtēs ar ierakstiem statistikas rādītājos neizcēlās.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) zaudējumu papildlaikā piedzīvoja Leonīda Tambijeva trenētais Sanktpēterburgas "Dynamo" - 1:2 pret Čeļabinskas "Chelmet". Savukārt Nikolaja Jeļisejeva un Eduarda Jansona pārstāvētajam "Neftyanik" uzvara ar 3:2 pret "Perm". Jansons laukumā nedevās, taču Jeļisevejam laukumā pavadītajās 13:15 minūtēs divi metieni pa vārtiem.

Vācijā Arvīda Reķa "Panther" piekāpās "Bremerhaven" ar 0:4. Zaudējums arī "Wild Wings", kuri joprojām spēlē bez traumētā Riharda Bukarta, 1:2 pret "Tigers" .

34 metienus "Lustenau" uzvarā Alpu hokeja līgā pret "Milano" ar 5:3 atvairīja Māris Jučers.

Norvēģijas "Get-ligaen" Maksima Ponomarenko "Stjernen" ar 3:4 piekāpās "Frisk Asker". 22:40 minūtēs Ponomarenko divi metieni pa vārtiem.

Izmantotie avoti:
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/home
Hokej.cz - web českého hokeje
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
Vhlru.ru
https://www.alps.hockey/
Matches du jour