Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam divas rezultatīvas piespēles, Dzierkals iemet Somijas līgā

Rolands Eliņš

Bukartam divas rezultatīvas piespēles, Dzierkals iemet Somijas līgā
Roberts Bukarts. Foto: Petr Kotala / hc-vitkovice.cz

Ar rezultatīvu spēli Čehijā šovakar izcēlās Roberts Bukarts, bet Somijas līgā pie vārtu guvuma tika Mārtiņš Dzierkals.

Roberta Bukarta pārstāvētā „Vitkovice” vienība savu pretinieci „Karlovy Vary” sagrāva ar iespaidīgo rezultātu 8:2. Bukarts atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Nospēlētajās 15:22 minūtēs viņam arī viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Savukārt Māra Bičevska pārstāvētā „Mlada Boleslav” ar 2:3 piekāpās Jaromīram Jāgram un „Kladno”. Bičevskis nospēlēja 13:51 minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Savstarpēju maču Čehijā aizvadīja Latvijas aizsargu pārstāvētās komandas, un Ralfa Freiberga „Zlin” ar 3:2 pārspēja Oskara Cibuļska „Mountfield”. Cibuļskis nospēlēja gandrīz 25 minūtes un tika pie +1. Freibergam arī plus viens, divas soda minūtes un gandrīz 20 minūtes spēles laika.

Guntis Galviņš „Trinec” sastāvā nebija iekļauts savainojuma dēļ. Viņa komanda gan tāpat ar 4:0 pārspēja turnīra līdervienību „Liberec”.

Čehijas čempionātā regulārajā sezonā vairs atlikusi tikai viena kārta, taču visa intriga par izslēgšanas spēļu dalībniecēm jau beigusies, jo skaidras visas desmit komandas. To vidū no latviešu pārstāvētajām komandām nav Bukarta kluba, kas ieņem 11. vietu. Jāpiezīmē, ka pirms pēdējās kārtas uz izkrišanas robežas atrodas Jāgra pārstāvētā „Kladno” vienība, kas tikai pirms gada ieguva vietu augstākajā līgā.

Savukārt Somijā ar vārtu guvumu izcēlās Mārtiņš Dzierkals, „Jukurit” sastāvā „Liiga” mačā pret „Karpat” realizējot vairākumu otrā perioda beigās. Dzierkals tobrīd panāca 1:3, bet viņa komanda tuvāk vairs netika un beigās zaudēja ar 3:5. Dzierkals laukumā pavadīja vairāk nekā 20 minūtes un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Dzierkalam šie bija sezonas ceturtie vārti - kopumā viņa 11 punkti 35 spēlēs.

Francijas čempionātā Rolanda Vīgnera un Artūra Ševčenko pārstāvētā „Mulhouse” ar 0:3 piekāpās „Amiens” un ceturtdaļfināla sērijā nokļuva iedzinējos ar 2-3. Sērija risināsies līdz četrām uzvarām. Šodienas spēlē Vīgners nebija iekļauts „Mulhouse” pieteikumā.

     [+] [-]

, 2020-03-04 13:43, pirms 5 gadiem
Dzierkals sāk pamazām atdzīvoties un nu jau nopelnījis vietu vairākumā. Tas priecē!
Cerams, ka nākošo sezonu saglabās vietu sastāvā un beidzot izies ar komandu pilnu sagatavošanās ciklu, tad arī sāksim redzēt viņa patieso spēku. Vēl jau jauns.