Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram vārti un piespēle, Gudļevskis atvaira 22 metienus uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugeram vārti un piespēle, Gudļevskis atvaira 22 metienus uzvarā
Teodors Bļugers
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Amerikas Hokeja līgā pie 30. rezultativitātes punkta sezonā ticis uzbrucējs Teodors Bļugers, Kristers Gudļevskis palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru, bet Matīss Kivlenieks vārtos devās mača vidū un kapitulēja vienu reizi. NCAA divas rezultatīvas piespēles izdarīja Jānis Jaks, bet USHL ar vienu rezultatīvu piespēli komandu no zaudējuma neglāba Verners Egle.

Amerikas Hokeja līgā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 4:2 pieveica Grendrepidas "Griffins", un par mača pirmo zvaigzni tika atzīts Teodors Bļugers, kura precīzais metiens 48. minūtē kļuva par uzvaras vārtiem. Tāpat viņš pēdējā minūtē tika pie rezultatīvas piespēles, palīdzot Garetam Vilsonam raidīt ripu tukšos vārtos. Bļugers cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2 un trim metieniem pa vārtiem. Šajā sezonā uzbrucējs piedalījies 49 mačos, sakrājot 30 punktus.

Bridžportas "Sound Tigers" izbraukumā ar 4:2 pieveica Lavālas "Rockets". Uzvarētāju vārtus sargāja Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem. Vienreiz viņš kapitulēja, kad komandas spēlēja vienādos sastāvos, bet pirmo ripu ielaida, spēlējot mazākumā. Viņu pārspēja Adams Kraknels (208 spēles NHL) un Kerbijs Raikels (37).

Tikmēr zaudējumu mājās cieta Klīvlendas "Monsters", ar 1:5 piekāpjoties Taksonas "Roadrunners". Spēli laukuma saimnieku vārtos sāka Džefs Zatkofs, tomēr viņš spēles vidū pēc četrām ielaistajām ripām tika nomainīts. Matīss Kivlenieks kapitulēja pēc trīs laukumā pavadītām minūtēm, ielaižot vārtus mazākumā, bet turpinājumā vārtus vairs neielaida, kopumā tiekot galā ar sešiem no septiņiem metieniem.

ECHL Dienvidkarolīnas "Stingrays" viesos ar 2:4 atzina Toledo "Valleye" pārākumu. Kristofers Bindulis maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, kā arī trīs reizes pārkāpa noteikumus. Divreiz viņš tika noraidīts par sitienu pretiniekam pa rokām, bet vienreiz – par nepareizu spēka paņēmienu.

Ontario Hokeja līgā Ošavas "Generals" viesos ar 3:2 pieveica Kičneras "Rangers". Renārs Krastenbergs divreiz meta pa vārtiem, dueli pabeidzot bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savienoto Valstu Hokeja līgā Medisonas "Capitols" savā laukumā ar 3:5 atzina Jangstaunas "Phantoms" pārākumu. Verners Egle pirmās trešdaļas beigās ar rezultatīvu piespēli palīdzēja komandai atgriezties vadībā, bet noturēt pārsvaru neizdevās. Egle arī vienreiz meta pa vārtiem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

NCAA "American International" ar 4:1 pieveica "Niagara". Jānis Jaks ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja divas reizes realizēt vairākumu, gūstot otros un trešos vārtus. Aizsargs cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, vienu metienu pa vārtiem un vienu noraidījumu. "Quinnipiac" ar 5:1 apspēlēja "Yale". Kārlis Čukste dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2 un diviem metieniem pa vārtiem. "Maine" ar 6:1 sakāva "New Hampshire". Eduardam Tralmakam seši metieni pa vārtiem, kas kļuva par labāko rādītāju komandā, un pozitīvs lietderības koeficients +1.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-03 09:54, pirms 7 gadiem
Ri.Bukarts debitējis DEL ar rezultatīvu piesēli

  +3 [+] [-]

, 2018-03-03 11:57, pirms 7 gadiem
Par to jau vakar bija raksts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja