Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam uzvaras vārti, Širokovs tiek nākamajā kārtā

Ozoliņam uzvaras vārti, Širokovs tiek nākamajā kārtā
Artūrs Ozoliņš
Foto: www.hcdizel.ru

Krievijas VHL izslēgšanas spēlēs uzvaras vārtus guvis Artūrs Ozoliņš, nodrošinot "Ermak" uzvaru ar 2:1, bet Alekseja Širokova pārstāvētā "Ņeftjanik" kā pirmie tikuši nākamjā kārtā. Savukārt Vācijas DEL čempionātā zaudējumus piedzīvoja gan Herberts Vasiļjevs, gan Arvīds Reķis.

Vācijas DEL hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:3 pēcspēles metienos atzina Hamburgas "Freezers" pārākumu. Vasiļjevs šajā mačā izdarīja trīs metienus, kā arī nerealizēja savu iespēju pēcspēles metienu sērijā. Zaudējumu cieta arī Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panthers", kas ar 1:2 atzina Straubingas "Tigers" pārākumu. Reķim šajā mačā viens metiens un negatīva lietderība -1.

Krievijas VHL līgā uzvaras vārtus guvis Artūrs Ozoliņš, palīdzot "Ermak" izcīnīt uzvaru ar 2:1 pagarinājumā pret "Zauraļe" vienību. Ozoliņš spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 17:31 minūti, kuru laikā ar vienīgo metienu guva vārtus, kā arī iekrāja pozitīvu lietderību +1. Sērijā "Ermak" ir vadībā ar 3:1. Citā mačā Edgara Siksnas pārstāvētā "Saryarka" ar 2:1 pagarinājumā pieveica Jura Upīša pārstāvēto "Torpedo" vienību. Siksna spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 14:08 minūtes, kuru laikā nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Arī Upītis spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 10:33 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar trīs metieniem. Rezultāts sērijā - 2:2. Pirmā komanda kas iekļuva nākamajā kārtā ir Alekseja Širokova pārstāvētā "Ņeftjanik", kas šodien ar 5:1 uzveica "Sarov" vienību. Latviešu hokejists spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 10:26 minūtes, kuru laikā nopelnīja spēles disciplināro sodu 5+20.

Baltkrievijas čempionāta izslēgšanas spēlēs uzvaru izcīnija Edija Brahmaņa pārstāvētā "Gomeļ", kas ar 5:1 uzveica "Metallurg" vienību, sērijā izvirzoties vadībā 3:2. Jāpiebilst, ka abas komandas kopumā sakrāja 134 (53:81) soda minūtes. Brahmanis šajā mačā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem.

Zviedrijas "SuperElit", kas ir U20 vecuma grupas čempionāts, cīņu par palikšanu turpina Kristiāna Rubīna pārstāvētā "Vasteras", kas šodien ar 4:5 atzina "Sodertalje" pārākumu. Rubīns spēlēja trešajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar vienu metienu un negatīvu lietderību -2.

Kazahstānas hokeja čempionāta izslēgšanas spēles ar diviem vārtu guvumiem sācis Elvijs Biezais palīdzot savai "Arlan" ar 3:2 uzveikt "Almaty" vienību. Uzvaru izcīnija arī Kristapa Nīmaņa pārstāvētā "Kulager" kas ar 1:0 uzveica "Temirtau" vienību. Nīmanis statistikā neatzīmējās. Pie panākuma tika arī Māra Jučera pārstāvētā "Beybaris", kas ar 3:1 uzveica "Gornyak" vienību. Sīkāka informācija par šo maču nav pieejama.

Somijas "Mestis" līgā zaudējumu ar 2:3 piedzīvoja Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas atzina "RoKi" pārākumu. Baževics arī šoreiz neatradās komandas pieteikumā.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
ХК Гомель vs Металлург-Жлобин - BLR -...
stats.swehockey.se
vesti.kz
Mestis
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт