Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ielaiž septiņus vārtus divās trešdaļās

Andrejs Siliņš

Merzļikins ielaiž septiņus vārtus divās trešdaļās
Elvis Merzļikins
Foto: thehockeyhouse.net

Neveiksmīgu spēli Šveices čempionātā sestdien aizvadīja latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš ielaida septiņus vārtus un pirms pēdējās trešdaļas tika nomainīts, bet viņa pārstāvētā "Lugano" ar 2:7 atzina pastarītes "Kloten" pārākumu.

Šveices čempionātā pamatīgu zaudējumu piedzīvoja "Lugano", kas ar 2:7 savā laukumā atzina tabulas pastarītes "Kloten" pārākumu. Tas bija komandas otrais zaudējums pēc kārtas un trešais pēdējās četrās spēlēs. Elvim Merzļikinam ne tas veiksmīgākais mačs, atvairot vien 16 no 23 metieniem jeb 69,57% metienu. Pēc otrās trešdaļas Merzļikins tika nomainīts. "Lugano" ar 79 punktiem 47 spēlēs ieņem ceturto pozīciju.

Lielbritānijā uzvaru izcīnīja Ervīns Muštukovs un "Steelers", kas ar 5:4 viesos pieveica "Panthers". Muštukovs atvairīja 21 no 25 metieniem. Ričarda Birziņa pārstāvētā "Flyers" mājās ar 2:3 atzina "Clan" pārākumu. Birziņš palika bez ierakstiem spēles protokolā.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) uzvaru izcīnīja Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dynamo", kas viesos ar 6:2 pieveica Iževskas "Izhstal". "Dynamo" ar 112 punktiem 47 spēlēs ir tabulas līdervienība. Piektajā vietā esošā "Neftyanik" mājās ar 1:2 pagarinājumā piekāpās vicelīderei "SKA-Neva". 20 gadus vecais aizsargs Eduards Jansons spēlēja 16 minūtes, veica vienu metienu un sakrāja negatīvu koeficientu (-1).

Zviedrijas otrajā līgā "Karlskoga" ar 6:2 pieveica "Troja/Ljungby", un Rodrigo Ābols izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja sešos no deviņiem iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta (+1). "Karlskoga" aizvien ir pēdējā 14. vietā tabulā ar 51 punktu 42 mačos, bet šodien pieveiktā "Troja", kas ir divas vietas augstāk, 12. pozīcijā, ir vien divu punktu attālumā.

Alpu līgā pa rezultatīvai piespēlei atdeva Gatis Sprukts un Oļegs Šišļaņņikovs, taču viņu pārstāvētā "Kitzbuheler" viesos ar 3:6 piekāpās "Eisbaren". Šišļaņņikovs protokolā atzīmējās arī ar divām soda minūtēm. Komanda ar 42 punktiem 34 mačos ieņem 13. vietu tabulā.

Somijas otrajā līgā uzvara "Kettera" komandai, kas bez Rūdolfa Maslovska ar 5:4 mājās uzveica "RoKi". "Kettera" ar 66 punktiem 40 spēlēs ieņem trešo pozīciju tabulā.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-04 08:12, pirms 7 gadiem
Grigors arī spēlē UK līgā - viņam vakar rezultatīva piespēle.
Lazarevam gols Šveices pēc spēka 2.līgā.

     [+] [-]

, 2018-02-04 10:37, pirms 7 gadiem
Elvis gan jau pārdzīvo šķiršanos no līgavas, tapēc tik neveiksmīgs mačs.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-04 12:45, pirms 7 gadiem
batista rakstīja: Elvis gan jau pārdzīvo šķiršanos no līgavas, tapēc tik neveiksmīgs mačs.
Jā, pēc pus gada iesāpējās sirsniņa.
Bet labāk, lai brauc uz izlasi un nocopē kādu vietējo Latvju daiļavu

  +1 [+] [-]

, 2018-02-04 12:51, pirms 7 gadiem
andzis rakstīja: Jā, pēc pus gada iesāpējās sirsniņa.
Bet labāk, lai brauc uz izlasi un nocopē kādu vietējo Latvju daiļavu
jaa,par to vien doma,kaa Arena Riga speles laika,kadu nocopet,
pamulkis!!!!!