Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis turpina uzvaru sēriju, Dzierkals gūst vārtus Somijas līgā

Rolands Eliņš

Gudļevskis turpina uzvaru sēriju, Dzierkals gūst vārtus Somijas līgā
Kristers Gudļevskis. Foto: imago images/osnapix/Scanpix

Pie panākumiem Vācijas hokeja līgā tika Rihards Bukarts un Kristers Gudļevskis, bet vārtu guvums Somijā Mārtiņam Dzierkalam.

Vācijas čempionātā Rihards Bukarts palīdzēja Diseldorfas komandai ar 2:1 viesos pieveikt „Kolner”. Bukarts punktus neguva un spēlēja trešajā maiņā, bet viņa komanda pakāpās uz sesto vietu kopvērtējumā.

Ļoti sekmīgi turpina spēlēt arī Kristera Gudļevska pārstāvētā komanda „Pinguins”, kas ar 5:1 sagrāva Nirnbergas „Ice Tigers”. Gudļevska komanda tika pie sestās uzvaras pēc kārtas, turklāt vienīgos vārtus Gudļevskis ielaida 57. minūtē, kad uzvarētājs visiem bija jau skaidrs. Latvijas vārtsargs atvairīja 23 no 24 metieniem, viņa komandai saglabājot piekto vietu līgā.

Čehijas līgā Ralfs Freibergs un „Zlin” droši pieveica „Pardubice” ar 4:1. Freibergs nospēlēja 23:26 minūtes, četras reizes meta pa vārtiem un bloķēja trīs metienus, kā arī palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Uzvara arī Oskaram Cibuļskim, kurš bija „Mountfield” pirmajā maiņā un palīdzēja savai komandai ar 2:1 papildlaikā apspēlēt „Kometa”. Arī Cibuļska spēles laiks bija liels (23:07 minūtes), viņam pieci metieni pa vārtiem un arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Somijas augstākajā līgā ar vārtu guvumu izcēlās Mārtiņš Dzierkals, kurš nesen atgriezies laukumā pēc ilgākas traumas. Viņš guva vātus 52. minūtē, veiksmīgi nospēlējot vārtu priekšā, kur savāca vārtsarga atsisto ripu. Tobrīd viņa pārstāvētā „Jukurit” mačā pret „Lukko” pievilka līdz 1:3, bet beigās zaudēja ar 2:3. Dzierkals nospēlēja 17 minūtes un ieguva lietderības koeficientu plus viens.

Šveices līgā uzvara Ronaldam Ķēniņam un „Lausanne” vienībai, ar 5:4 pēcspēles metienos apspēlējot „Biel”. Ķēniņš nospēlēja 18:15 minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta plus viens. Zaudējums tikmēr Ivaram Punnenovam, kurš stājās „Tigers” vārtos un atvairīja 20 no 22 „Davos” metieniem, viņa komandai piekāpjoties papildlaikā ar 1:2.

Graujoša uzvara toties Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētajai Ženēvas „Servette”, kas viesos ar 5:1 sakāva „Zug”. Smirnovs nospēlēja 12:10 minūtes, kurās vienreiz meta pa vārtiem un palika ar neitrālu lietderības koeficientu, bet pie +1 tika Smons, spēlējot 4:26 minūtes.

Francijā rezultatīvi spēlējuši Artūrs Ševčenko un Rolands Vīgners, viņu komandai „Mulhouse” ar 4:1 viesos pieveicot „Bordeaux”. Ševčenko tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, bet Vīgneram vārti un rezultatīva piespēle. Savukārt Artūra Mickeviča pārstāvētā „Gap” ar 1:3 piekāpās „Mont-Blanc”.

  -2 [+] [-]

, 2020-01-03 23:46, pirms 5 gadiem
Nu, Gudi, kā tā var arī jaunā gadā darīt pāri fuņiem.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-04 10:12, pirms 5 gadiem
Dzierkalam pirmais gols sezonā. Jācer, ka līdz nākamajam nebūs pārāk ilgi jāgaida...

  +3 [+] [-]

, 2020-01-04 11:02, pirms 5 gadiem
Funis smok savā naidā, bet Gudis turpina uzvarēt!

     [+] [-]

, 2020-01-04 15:13, pirms 5 gadiem
Kādu golu ielika Sikora tas bija lieliski skaists gols. Pirmais ar neslikts, bet otrs bomba . Gudim nebija argumentu, nedaudz pietrūka , lai izvilktu, taču izspēle un gols bija ļoti ātri un stipri