Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis AHL atgriežas ar zaudējumu, Bukarts un Ābols rezultatīvi WHL

Andrejs Siliņš

Gudļevskis AHL atgriežas ar zaudējumu, Bukarts un Ābols rezultatīvi WHL
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pirmo spēli kopš 9. decembra Amerikas Hokeja līgā (AHL) naktī uz svētdienu aizvadīja latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš atvairīja 32 metienus Sirakjūzu "Crunch" zaudējumā. Tikmēr Rietumu līgā (WHL) rezultatīvu sniegumu turpina demonstrēt Rihards Bukarts un Rodrigo Ābols.

"Crunch" tikās ar līgas līdervienību Toronto "Marlies" un otrās trešdaļas beigu pusē vēl atradās vadībā, taču pēdējās 25 spēles minūtēs mājinieki guva divus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 3:2. Zaudētāju vārtos Gudļevskis atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem.

Šī bija pirmā Kristera spēle AHL kopš 9. decembra. Šosezon Gudļevskis uzvarējis sešos mačos, zaudējis tikpat, vidēji ielaidis 2,45 vārtus, bet atvairījis 92,2% pretinieku metienu. Nākamo maču "Crunch" aizvadīs jau rītnakt, kad atkārtoti tiksies ar Toronto komandu.

Uzvaru AHL izcīnīja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda", kas ar 5:4 pēcspēles metienos izbraukumā pārspēja Beikersfīldas "Condors". Jevpalovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1). Bullīšu sērijā bija neprecīzi pirmie 13 abu komandu metieni, tai skaitā Jevpalova. Ar nākamo piegājienu gan Sanhosē komandai beidzot izdevās nosvērt svaru kausus uz savu pusi.

Rietumu līgā (WHL) rezultatīvi spēlēja Rihards Bukarts un Rodrigo Ābols, kuri palīdzēja savai Portlendas "Winterhawks" ar 6:5 pēcspēles metienos uzveikt Spoukeinas "Chiefs". Gandrīz astoņu tūkstošu līdzjutēju priekšā Bukarts guva savas komandas otros vārtus pirmās trešdaļas piektajā minūtē. Savukārt Ābols asistēja komandas ceturto un piekto vārtu guvumos.

Pēcspēles metienu sēriju ar neprecīzu mēģinājumu iesāka Bukarts, bet turpinājumā "Winterhawks" bija sekmīgāki, svinot uzvaru ar 6:5. Ābols tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Bukarts šosezon 23 spēlēs guvis 15 vārtus un atdevis 14 piespēles, bet Ābolam 31 spēlē 9+15.

Austrumkrasta līgā (ECHL) zaudējumus piedzīvoja Tolīdo "Walleye" (Ralfs Freibergs nespēlēja) un Jūtas "Grizzlies", kas ar 2:3 viesos piekapās Aļaskas "Aces". Jūtas rindās Roberts Lipsbergs veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

ASV līgā (USHL) rezultatīvu piespēli atdeva Kārlis Čukste, taču viņa pārstāvētā Čikāgas "Steel" ar 4:6 atzina Jangstaunas "Phantoms" pārākumu. Kārlis asistēja savas komandas ceturto vārtu guvumā pēdējās trešdaļas 17. minūtē vairākumā. Tāpat Čukstem viens metiens pa vārtiem un divas soda minūtes par saķeršanos ar pretinieku.

Citā mačā Haralds Egle izdarīja sešus metienus pa vārtiem, tomēr Medisonas "Capitols" ar 0:2 piekapās Blūmingtonas "Thunder". Eglem negatīvs koeficients (-1). Savukārt Georgs Golovkovs nespēlēja "Black Hawks" uzvarā (3:1) pār "Force".

Izmantotie resursi:
stats.ushl.com
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
WHL Network
TheAHL.com
| The American Hockey League

  +5 [+] [-]

, 2016-01-03 10:16, pirms 9 gadiem
Gudļevskis nevar attīstīties ja viņu tā mētā pa līgām un nedot spēlēt. Diemžēl tā ir rūgta patesība.

  -4 [+] [-]

, 2016-01-03 10:29, pirms 9 gadiem
Dzonίy rakstīja: Gudļevskis nevar attīstīties ja viņu tā mētā pa līgām un nedot spēlēt. Diemžēl tā ir rūgta patesība.
Es gribu lai Gudļevskis pārvācas atpakaļ uz Eiropu jo viņš tanī kolhozā tikai regresēs. Tas ir pilnīgs vāks ka Kristeru izmanto kā tādu kājslauķi attiecībā pet Vasiļevski un Bišopu. Es to nespētu izturēt un es aizietu projām pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-03 10:58, pirms 9 gadiem
Ralfs Freibergs tads galigi klus, trauma? kadam kads info ? Gudijam jacer uz citu NHL sistemu, ja tur nekas nebus, tad jabrauc uz sveici, un jaspele hokejs!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-03 10:58, pirms 9 gadiem
Kristaps2521 rakstīja: Man prieks par Tevi , bet Gudļevskim jādodas uz Šveici, vai jākļūst par Dinaburgas nākotnes cerību !!!!
nekas vel nav zaudets! vinam ta ir tikai 3 sezona ZA! vel 23 gadi. Viss vel prieksa! Bishops ar malas pa komandam lidz pirmajam numuram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-03 11:25, pirms 9 gadiem
goriks rakstīja: nekas vel nav zaudets! vinam ta ir tikai 3 sezona ZA! vel 23 gadi. Viss vel prieksa! Bishops ar malas pa komandam lidz pirmajam numuram!
Bišops vismaz kkur spēlēja, Gudlevskis NHL tā īsti nemaz nav spēlējis! Vairāk viņš lidmašīnās PSP ir spēlējis nekā hallēs hokeju!

Ja viņš šitā turpinās malties vel 2-3 gadus pa ZA tad Eiropā viņš nevienam nebūs vajadzīgs - izņemot Rigas Dinamo kur tāpat kā Dārizņš ar laiku degradēsies un baidīsies pats no savas ēnas!

Ja ZA nav varianti arī pēc šīs sezonas tad jābrauc uz Eiropu kamēr vel esi kādam vajadzīgs, kas zin, varbūt pēc kādas vienas vai divām ļoti labām sezonām tai pat Šveicē vel kādam būsi vajadzīgs NHL!

Tagad viņš Tampai ir vajadzīgs vienīgi par plāksteri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-01-03 12:01, pirms 9 gadiem
Lai jau Gudis uzspēlē pāris gadus fārmā, tad uz Šveici.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-03 12:32, pirms 9 gadiem
Žēl Gudļevska - bet pa to laiku Vasiļevskis nostāvēja Lightning vārtos un pirmie komandas ielaistie vārti bija 200% viņa vaina!!!

     [+] [-]

, 2016-01-03 13:10, pirms 9 gadiem
Ambrē rakstīja: Žēl Gudļevska - bet pa to laiku Vasiļevskis nostāvēja Lightning vārtos un pirmie komandas ielaistie vārti bija 200% viņa vaina!!!
Bet mača pirmā zvaigzne.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-03 19:41, pirms 9 gadiem
Vasilevska gimenei piedzima berns!Apsveiksim

     [+] [-]

, 2016-01-04 14:56, pirms 9 gadiem
Kasparens rakstīja: Bet mača pirmā zvaigzne.
To nosaka treneris - lai uzlabotu Vasiļevska morālo stāvokli, bet reāli viņš bija švaks vārtos + Lightning komandais aizsargi darīja visu iespējamo, lai pie rezultāta 1:0 pretinieks vēl nebūtu izdarījis metienu pa vārtiem, kas vispār sasniegtu vārtu taisnstūri - tā, ka Vasiļevskis ir caurums!!!