Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram zaudējums AHL spēlē, Dzierkalam individuālie treniņi ar "Marlies"

Rolands Eliņš

Balceram zaudējums AHL spēlē, Dzierkalam individuālie treniņi ar "Marlies"
Rūdolfs Balcers
Foto: AP/Scanpix

Amerikas Hokeja līgā Rūdolfa Balcera pārstāvētā „Barracuda” vienība ar 2:4 zaudēja „Reign”, bet Mārtiņš Dzierkals, kurš pirms pāris dienām sāka treniņus ar „Marlies”, joprojām nav iekļauts komandas AHL pieteikumā.

Rūdolfs Balcers šonakt aizvadītajā spēlē izdarīja vienu metienu pa vārtiem un pabeidza maču ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņa komanda „Barracuda” jau pirmajā periodā nokļuva iedzinējos 0:3 pret „Reign” un beigās zaudēja ar 2:4. Sanhosē komandai tas bija sestais zaudējums deviņās spēlēs, turklāt „Reign” līdz ar šo uzvaru no pēdējās vietas līgā pakāpusies uz priekšpēdējo.

Toronto „Marlies” sastāvā joprojām nebija Mārtiņa Dzierkala, komandai ar 3:0 pieveicot „Rocket”. Dzierkals, kurš iepriekšējās sezonas aizvadīja junioru līgā, vēl AHL nav debitējis.

Toronto hokeja apskatnieks Skots Vīlers gan vēsta, ka Dzierkals pirms pāris dienām sācis treniņus „Marlies” sistēmā. Tiek norādīts, ka klubs viņam piedāvājis īpašu individuālo treniņu režīmu, jo uzskata, ka trenēšanās kopā ar AHL treneriem Dzierkala attīstībā būs vērtīgāk nekā atgriešanās junioru hokejā. Vīlers gan norāda, ka šo informāciju Toronto kluba pārstāvji nevēlas apstiprināt.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
https://twitter.com/scottcwheeler/s...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-02 12:00, pirms 7 gadiem
Balcers kā savā debijas spēlē AHL iemeta golu, tā arī vairāk nevienu golu nav iemetis... bet nu 9 spēles vien vēl aizvadītas, tad jau redzēs kā ies tālāk.

     [+] [-]

, 2017-11-02 12:42, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Balcers kā savā debijas spēlē AHL iemeta golu, tā arī vairāk nevienu golu nav iemetis... bet nu 9 spēles vien vēl aizvadītas, tad jau redzēs kā ies tālāk.
9 spēlēs 6 punkti ir slikts rādītājs ?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-02 13:10, pirms 7 gadiem
Nekuriens sargs rakstīja: 9 spēlēs 6 punkti ir slikts rādītājs ?
es kaut kur teicu, ka tas ir slikts rādītājs? Vinkārši pieminēju, ka sen nav gols iemests...