Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Ābola "Orebro" jau ceturtā neveiksme pēc kārtas, Brahmanim uzvara Baltkrievijā

Ābola "Orebro" jau ceturtā neveiksme pēc kārtas, Brahmanim uzvara Baltkrievijā
Rodrigo Ābols
Foto: Örebro Hockey

Zviedrijas Hokeja līgā (SHL) kārtējo zaudējumu piedzīvojusi Rodrigo Ābola "Orebro", kas viesos ar rezultātu 3:6 atzina "Karlskrona" hokejistu pārākumu. Tikmēr Baltkrievijas čempionātā uzvaru svinēja Edija Brahmaņa "Gomel", kas izbraukumā apspēlēja Vitebskas komandu - 3:2.

Zviedrija

"Orebro" spēli pret "Karlskrona" iesāka ļoti veiksmīgi, gūstot vārtus jau 31. sekundē. Turpinājums viesiem gan ne tuvu nebija tik sekmīgs, jo uz četriem "Karlskrona" vārtu guvumiem "Orebro" atbildēja vien ar diviem, pirms pēdējās trešdaļas esot iedzinējos ar rezultātu 3:4. Noslēdzošajā periodā mājinieki guva vēl divus vārtus, izcīnot uzvaru ar 6:3, kā arī sagādājot "Orebro" jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Rodrigo Ābols "Orebro" rindās spēlēja ceturtajā maiņā, ar rezultativitāti vai noraidījumiem neizceļoties. Ar 21 punktu 15 spēlēs "Orebro" Zviedrijas čempionāta tabulā ieņem desmito pozīciju.

Baltkrievija

Smagu spēli aizvadīja arī Edija Brahmaņa "Gomel", kas viesos tikai mača pamatlaika priekšpēdējā minūtē izrāva uzvaru pār Baltkrievijas Ekstralīgas pastarīti "Vitebsk" - 3:2.

Latviešu uzbrucējs šajā cīņā izdarīja četrus raidījumus pa pretinieku vārtiem, tomēr palika bez rezultativitātes punktiem. Brahmanim arī neitrāls lietderības koeficients.

Krievija-2

Krievijas Augstākajā līgā labs sniegums padevies Artūram Ozoliņam, kurš 22:27 laukumā pavadīto minūšu laikā uzvarēja 18 no 21 iemetiena, izdarīja septiņus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +1, tomēr viņa Krasnojarskas "Sokol" nedaudz negaidīti mājās ar 1:2 piekāpās "Sarov".

Izmantotie resursi:
Витебск - Гомель
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт


, 2017-11-02 23:17, pirms 7 gadiem
K.Ozolam -2 Norvēģijas līgas spēlē, viņa klubs zaudēja ar 3:8.
, 2017-11-02 23:56, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, kāpēc Sarov uzvara ir negaidīta, ja viņi demonstrē daudz pārliecinošāku sniegumu nekā Krasnojarska. Ābolam ar steigu jāzvana papam, lai ņem pie sevis, kamēr zviedri nav paspējuši galīgi karjeru sabeigt.
, 2017-11-03 02:34, pirms 7 gadiem
Kur visi tie pajoli, kas teica, ka Ābols riktīgi progresēs Zviedrijā? Huju, sēž 4. maiņā, spēlē pāris minūtes un tikai stegnē sevi. KHL būtu sliktaak, ne?
, 2017-11-03 06:57, pirms 7 gadiem
, 2017-11-03 08:56, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Vakar VHL spēlēja arī Ē. Ševčenko: Хоккей. Чемпионат ВХЛ. Регулярный чемпионат.... .
Jeļisejevs arī tur figurē.
, 2017-11-03 13:41, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: Jeļisejevs arī tur figurē.
jā, taisnība. Un vēl vakar Jeļisejevs savu pirmo VHL golu iemetis
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
1

Balcers galvenais varonis Čempionu līgas spēlē: vienīgie vārti un divi precīzi bullīši

Čempionu hokeja līgas izslēgšanas turnīru sasniegusi Šveices spēcīgākā komanda Cīrihes "Lions", kura smagā kaujā ar 2:1 bullīšos uzveica Šefīldas "Steelers" no Lielbritānijas. Rūdolfam Balceram šajā spēlē vienīgais lauvu vārtu guvums un divi no trim precīzajiem izgājieniem pret vārtsargu.
Renārs Krastenbergs un Kaspars Daugaviņš. Foto: Tomáš Feigl
2

Krastenbergs turpina mest iekšā pēc Daugaviņa piespēlēm, Švanenbergam uzvaras ripa

Slovākijas Ekstralīgā kārtējā uzvara Mihalovces "Dukla" komandai, kuras panākumā (5:4) pār Zvolenas komandu Latvijas valstsvienības hokejistiem Renāram Krastenbergam (astoņās spēlēs 5+2) un Kasparam Daugaviņam (8; 1+9) attiecīgi vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.
Emīls Ģēģeris. Foto: Bordeaux

Ģēģeris pēc tikai vienas spēles Slovākijā atgriežas Francijā

25 gadus vecais latviešu hokejists Emīls Ģēģeris tikai pēc vienas aizvadītas spēles pametis Slovākijas Ekstralīgas klubu "Nove Zamky" un atgriezies Francijā, pievienojoties "Bordeaux".